Tilbygning af 1. sal

Er du glad for dit hus, men mangler ekstra plads?

En tilbygning af 1. sal er en af mulighederne for at øge pladsen markant i din bolig. Hos egerbyg er vi eksperter i tilbygninger af første sal.

Sæt førstesal på huset med Egerbyg som total- eller hovedentreprenør, hvis du pusler med idéen om at udvide din bolig. Hvis du som mange andre er super glad og tilfreds med dit hus, men familien blot mangler nogle kvadratmeter at boltre sig på, så er løsningen at få sat en førstesal på huset.

Vi har udført denne type opgave mange gange, og hver gang har vores kunder været tilfredse og glade for vores rådgivning før byggeriet, udførelsen og kvaliteten af håndværket.

Vores kunder har ligeledes sat stor pris på vores hensynsfulde og venlige medarbejdere, at vi undervejs er gode til at kommunikere og informere dem om, hvad der foregår i deres byggesag.

Få en bedre udsigt med en førstesal

En førstesal rummer ikke alene muligheden for at få mere plads. Det kan også være en mulighed for at komme op over naboernes hustage og måske få en forbedret udsigt.

Vi ved af erfaring, at det til tider kan betale sig at lave en mindre justering af indretningen i boligen, så man fx bruger en ny førstesal med udsigt til opholdsstue og dermed får ekstra meget fornøjelse for den pris tilbygningen har kostet.

Førstesalen sender prisen på din bolig i vejret

En anden god grund til at bygge førstesal på dit hus fremfor at flytte til noget større er naturligvis, at du forøger boligens værdi og dermed kan få en højere pris, når du på et tidspunkt skal sælge.

Det kræver selvfølgelig, at du gennemtænker projektet, så det bliver udført på en professionel måde, og her kommer vi ind i billedet med vores store entrepriseerfaring.

Med erfaring og viden på området er vi et godt sted at starte, når du gerne vil undersøge mulighederne og blive kogere på, hvad sådan et byggeprojekt indebærer, hvor lang tid det tager og til hvilken pris.

Du er altid velkommen til at rådføre dig med Egerbyg for vi deler gerne vores viden med dig.

Sådan får du fat i din entreprisespecialist

Hvis du har kigget på vores billeder og du kan lide hvad du ser, er næste skridt at kontakte Egerbyg enten via mail eller telefon. Vi er nemme at få fat i, hvis du ringer indenfor almindelig kontortid og vi vender altid hurtigt tilbage – helst samme dag, hvis det er muligt.

Kontakt os her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag