Nyd gavn
af vores erfaring

Er du glad for dit hus, men ønsker mere plads?

En af mulighederne for at øge din plads markant er en tilbygning af 1. sal, og dette er vi eksperter i!

En af de mange gode grunde kan være, at du faktisk er super glad for og tilfreds med dit hus, men at I blot mangler nogle flere kvadratmeter at boltre jer på. Så er løsningen helt klart at få sat en 1. sal på huset sammen med din entreprenør hos Egerbyg.

Vi har udført den type opgave flere gange, og hver gang har vores kunder været tilfredse og glade for vores rådgivning før byggeriet. De har ligeledes sat stor pris på, at vi undervejs har været gode til at kommunikere og informere dem om, hvad der foregik i deres byggesag, og endelig roser de vores medarbejder for deres venlige og hensynsfulde facon.

Få en bedre udsigt med en 1. sal

En 1. sal rummer ikke alene muligheden for at få mere plads. Det kan også være en mulighed for at komme op over naboernes hustage og måske få en forbedret udsigt. Som entreprenør ved vi af erfaring, at det til tider kan betale sig at lave en mindre justering af indretningen i boligen, så man for eksempel bruger en ny 1. sal med udsigt til opholdsstue og dermed får ekstra meget fornøjelse for den pris, tilbygningen har kostet.

Førstesalen sender prisen på din bolig i vejret

En anden god grund til at bygge 1. sal på dit hus, fremfor at flytte til noget større, er naturligvis, at du forøger boligens værdi og dermed kan få en højere pris, når du på et tidspunkt skal sælge. Det kræver selvfølgelig, at du gennemtænker projektet, så det bliver udført på en professionel måde og her kommer Egerbyg ind i billedet.
Med vores erfaring og viden på området, er vi et godt sted at starte, når du gerne vil undersøge mulighederne og blive kogere på, hvad sådan et byggeprojekt indebærer, hvor lang tid det tager og ikke mindst til hvilken pris.

Du er altid velkommen til at rådføre dig med entreprisevirksomheden Egerbyg – for vi deler gerne vores viden med dig.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag