APV: Årlig arbejdspladsvurdering

Hvad betyder arbejdsmiljøet, når du vælger håndværker?

Hvor vigtigt er det for dig, at din håndværker har styr på sikkerheden? At der tages hånd om medarbejdernes trivsel og arbejdes proaktivt med forebyggelse af arbejdsulykker?

For Egerbyg er god trivsel, styr på sikkerheden og et lavt sygefravær forudsætninger for, at vi kan levere håndværk og service, der som minimum lever op til dine forventninger og samtidig gør os alle stolte og tilfredse med den arbejdsplads, vi er en del af. 

Et godt arbejdsmiljø kommer alle til gode

Hos Egerbyg gennemgår vi hvert år arbejdsmiljøet i forbindelse med den årlige arbejdspladsvurdering (APV).

Sammen med medarbejderne ser vi på de problemstillinger, der opstår i forbindelse med udførelsen af konkrete arbejdsopgaver. Her drøfter vi særligt årsager og løsninger, ligesom vi følger op på de procedurer, vi tidligere har indført.

Vi synes, det er en vigtig og nyttig opgave og ved at gennemføre processen årligt sikrer vi, at APV’en altid er opdateret i forhold til f.eks. nyt maskinel eller nye arbejdsmetoder.

Grøn smiley

Gennem mange år har vi haft en grøn smiley.

En grøn smiley tildeles af arbejdstilsynet i forbindelse med tilsyn, hvor det konstateres, at virksomheden lever op til arbejdsmiljøreglerne.

Når du vælger Egerbyg, får du god service og håndværk af høj kvalitet. Samtidig kan du være sikker på, at vores arbejdsmiljø, trivsel og sikkerhed er i orden.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag