APV: Årlig arbejdspladsvurdering

APV er den årlige arbejdspladsvurdering, hvor Egerbyg har mulighed for at holde styr på arbejdsmiljøet og finde frem til de områder, hvor vi kan gøre en større indsats og forbedre arbejdsmiljøet.

Hvad betyder arbejdsmiljøet og APV, når du vælger håndværker?

Hvor vigtigt er det for dig, at din håndværker har styr på sikkerheden? At der tages hånd om medarbejdernes trivsel og arbejdes proaktivt med forebyggelse af arbejdsulykker?

For Egerbyg er god trivsel, styr på sikkerheden og et lavt sygefravær forudsætninger for, at vi kan levere håndværk og service, der som minimum lever op til dine forventninger og samtidig gør os alle stolte og tilfredse med den arbejdsplads, vi er en del af.

Et godt arbejdsmiljø kommer alle til gode

Hos Egerbyg gennemgår vi hvert år arbejdsmiljøet i forbindelse med den årlige arbejdspladsvurdering (APV).

Sammen med medarbejderne ser vi på de problemstillinger, der opstår i forbindelse med udførelsen af konkrete arbejdsopgaver. Her drøfter vi særligt årsager og løsninger, ligesom vi følger op på de procedurer, vi tidligere har indført.

Vi synes, det er en vigtig og nyttig opgave og ved at gennemføre processen årligt sikrer vi, at APV’en altid er opdateret i forhold til f.eks. nyt maskinel eller nye arbejdsmetoder.

Vores gode arbejdsmiljø kommer dig til gode, da vores medarbejder trives og har passion for deres arbejde. Derfor vil du også opleve medarbejdere, der ønsker at gøre dig tilfreds. Det sunde arbejdsmiljø medvirker også til, at netop din håndværker har få sygedage.

Vores brug af ressourcer på et sundt og attraktivt arbejdsmiljø medførte, at vi blev finalist til Årets Arbejdsmiljø 2018.

Grøn smiley

Gennem mange år har vi haft en grøn smiley.

En grøn smiley tildeles af arbejdstilsynet i forbindelse med tilsyn, hvor det konstateres, at virksomheden lever op til arbejdsmiljøreglerne.

Når du vælger Egerbyg, får du god service og håndværk af høj kvalitet. Samtidig kan du være sikker på, at vores arbejdsmiljø, trivsel og sikkerhed er i orden.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag