Kan vi friste med et nyt badeværelse?

Som Egerbyg realiserer vi drømmen om et nyt badeværelse til dig, der leder efter en kompetent håndværker. Vi lytter opmærksomt og deler ud af vores erfaringer for at sikre dig toptunede badeværelsesmiljøer, der honorerer både budget og behov.

Vi giver dig ærlig rådgivning og tør sige fra, hvis vi ikke kan honorere dine ønsker og budget til dit nye badeværelse.

Nyd gavn
af vores erfaring

Vil du vide mere om nyt badeværelse – så spørg Egerbyg

Egerbyg har gennem mange år været hovedkræfterne bag nye badeværelser til både små og store boliger – lige fra det luksuriøse familiebadeværelse med plads til fordybelse og egen-tid, til de mindre og funktionelle udgaver med fornuftig udnyttelse af enhver kvadratmeter.

Dit nye badeværelse er en stor investering, så Egerbyg kvitterer med et stort engagement og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Det er derfor værd at overveje enten at renovere dit badeværelse eller at få lavet et nyt, for at bevare glæden ved at gå på toilettet og være lidt for sig selv.

Egerbyg gør mere end at bygge nyt badeværelse

Med professionel projektledelse gør vi byggeprocessen nem for dig, der ønsker tid til at passe dit arbejde og din familie samtidig med, at dit nye badeværelse tager form.

Vi sørger for, at der er styr på samtlige leverandører og koordinerer de øvrige faggrupper, så byggeriet glider planmæssigt fremad uden fordyrende forsinkelser og med så få gener som muligt.

Dit nye badeværelse er 6 uger undervejs

– i langt de fleste tilfælde, men hos Egerbyg tilstræber vi selvfølgelig at være en tand hurtigere uden at gå på kompromis med kvalitet og det faglige niveau. Jo bedre planlægning og forberedelse, desto mere smertefri bliver projektet for dig og din familie.

Tal med Egerbyg og få tips og tricks til den gode køreplan, der gør arbejdet lettere at leve med.

Tag Egerbyg med på råd

Kontakt Egerbyg allerede i dag, hvis du mangler inspiration til det nye badeværelse, du drømmer om. Vi er stærke på det håndværksmæssige arbejde og leverer ydelser i et fornuftigt prisleje uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed.

Som din entreprenør, ser vi det som vores fornemste opgave at give dig reel og ærlig rådgivning om, hvilke løsninger der passer bedst til dine behov og dit budget – også selvom det indebærer, at vi til tider ikke kan honorere dine ønsker.