Bambus Gulve – Tag hensyn til miljøet!

Et flot eksempel på et bambus gulv

Vidste du, at nogle bambusarter vokser over en meter i døgnet? Det gør bambus til et af de mest bæredygtige materialer i byggebranchen og en bambus er klar til at blive fældet efter ca. 5 års vækst.

Rent designmæssigt er bambusgulv populært.

Derudover skal bambus ikke gødes med miljøskadelige stoffer og planterne er langt mere effektive i deres evne til at frigive ilt. Altså kan et bambus gulve være et rigtigt godt valg for dig der gerne vil gøre noget godt for miljøet, men samtidigt har brug for et nyt gulv.

Hos Egerbyg elsker vi bambusgulv!

Vi har taget imod bambusgulve med kyshånd, og vi håber du vil gøre det samme. Bambus er en lys træsort, der passer godt ind i den skandinaviske arkitektur og indretning. Dertil er det et yderst stærkt materiale til en fair pris – der er med andre ord kun gode grunde til at vælge et bambusgulv.
Du kan vælge bambus gulv både til indendørs- og til udendørs brug. Bambusgulv fås altså i mange varianter og du kan med sikkerhed finde din favorit i det store sortiment.

Bambusgulve er en god investering

Lad os tage en dialog om dine ønsker og samtidig kigge på konstruktionen af dit eksisterende gulv, da det kan have betydning for, hvilket bambusgulv, der egner sig bedst til dig og din bolig. Der er som nævnt mange muligheder for at få den kvalitet, du drømmer om, hvad enten du kunne tænke dig skibsplan, terrasseplank eller et helt tredje bambusgulv.

Få førsteklasses bambusgulv til en pris på første klasse

Når du vælger Egerbyg som din entreprenør, kan du være sikker på, at vi leverer et stykke godt dansk håndværk. Vi sætter faglighed og godt håndværk højt, og vores medarbejdere hører til blandt de dygtigste i branchen.

Vi stræber efter en god service og effektiv kommunikation, så du hurtigt kan blive klogere på hvilket bambusgulv, der passer til dig og til hvilken pris du skal give.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag