Bestilling af materialer og produkter med leverance

Egerbyg bestiller materialer og produkter for dig

Hos Egerbyg har vi stor erfaring med leverancer og produktlevering. Denne erfaring bliver en fordel for dig, når du skal have materialer og produkter som bygherre. Fordelen i at lade Egerbyg stå for leverancer af materialer og produkter er, at du ikke selv hæfter for leverandørgarantien. I stedet er du dækket af Egerbygs produktgaranti. Yderligere kan vi, som dit entreprisefirma sikre, at vi kan overholde tidsplanen, da vi har særlige leveringsaftaler med de forskellige leverandører.

Vi har tidligere udbudt en bygherreleverance til dig, som gerne vil indkøbe din materialer og produkter selv. Dette kan vi, grundet vores erfaring, ikke længere stå inde for af følgende årsager:

  • Bygherren vil påtage sig leverandørgarantien, hvilket bevirker, at Egerbygs garanti kun dækker arbejde og service, der er forbundet med montering/demontering af produktet. Det betyder, at vi ikke kan yde garanti for de produkter du selv har købt. Derfor kan det hurtigt blive en dyr affære, hvis der er en produktfejl. I dette tilfælde ville vi skulle komme tilbage og demontere produktet med fejl og sætte et nyt amatur op, hvilket vil betragtes som ekstraarbejde.
  • Ingen garanti for tidsplan, da forsinkelser fra din egen leverance ikke kan garanteres.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag