Egerbyg styrer din energirenovering sikkert i havn

Overvejer du at energirenovere din bolig?

Better Home samarbejdet gør det nemt for dig at energirenovere.

Du får den bedste vejledning, de bedste materialer og de bedste håndværkere, når det handler om energibesparelser.

Kontakt Egerbyg og bliv klogere på, hvordan du får mest for mindst.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg hjælper dig med at spare penge

Når det handler om energirenovering, er der som boligejer mange ting at tage stilling til.

Det kan være et omfattende researcharbejde, der står for døren, når du vil finde frem til de bedste løsninger. De løsninger, som giver dig store besparelser på energiforbruget, øger boligens værdi og skaber et bedre indeklima og bedre stuemiljø.

Vi i Egerbyg er en af de udvalgte håndværkere i BetterHome partnerskabet, der sikrer dig den nemme vej til energirenovering med kvalitet.

Læs mere om Better Home

BetterHome og Egerbyg gør energimodernisering nemt

Den største hindring for, at du går i gang med at energirenovere din bolig er oftest, at du ikke kan overskue processen.  Imidlertid er der nu rige muligheder for at råde bod på dette.

BetterHome er et partnerskab mellem Danfoss, Grundfos, Rockwool og Velux, der med konstellationen vil sikre boligejere overskuelige valg i arbejdet med at gøre boligen mere energivenlig.

Udover de fire virksomheder er der nogle udvalgte håndværkere, som står for kontakten, rådgivningen og koordineringen af arbejdet; heriblandt os.

En helhedsorienteret tilgang med valgmuligheder

For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig som boligejer, kan vi hos Egerbyg sammen med BetterHome tilbyde energirenovering i tre udgaver.

Dermed kan du selv være med til at afgøre, hvor omfattende og kostbart arbejdet skal være.

Som særligt uddannet i energirigtige løsninger, kan du tage os med på råd, når du skal overveje, hvilken pakke, der passer bedst til din bolig og dine behov.

Egerbyg gør energimodernisering overkommelig

Med stor erfaring og entusiasme omkring bæredygtighed og ansvarlighed i byggeriet, er det naturligt for Egerbyg at støtte op om tanken bag BetterHome. Vi er allerede i gang med flere projekter på dette område.

Hvis din bolig skal være den næste på listen, så kontakt os allerede i dag og få hurtigt svar.