Traditionsrigt håndværk i bindingsværk

Vidste du, at man også kan bygge nyt med bindingsværk? Det giver dig mulighed for at kombinere lavenergihuset og bæredygtigt byggeri med gedigent håndværk – bliv klogere af en snak med din tømrer.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Traditionsrigt håndværk i bindingsværk

Hos din tømrer er vi begejstrede for traditionsrigt og originalt håndværk, der udspringer af byggemetoder, som har været kendt i flere århundreder.

En interesse som vi gerne deler med mig, der kunne have lyst til at få mere viden omkring byggeri og konstruktionsprincipper i bindingsværk.

Faktisk kan bindingsværk-metoden sammenlignes med moderne byggeri, hvor de forskellige dele af huset består af særskilte elementer, der sammensættes til en helhed.

Bindingsværket er tilbage – få mere at vide hos din tømrer

Hos din tømrer, Egerbyg, er vi altid klar med råd og vejledning omkring dette gamle konstruktionsprincip, som består af et træskelet med en afstivende og bærende funktion.

Områderne mellem træskelettet kaldes for tavler og fyldes ud med fx lergips for at tætne husets klimaskærm. Lergips hører til blandet de ældste og meget bæredygtige byggematerialer, som i nutidens boligtrend atter vinder indpas hos bevidste boligejere, der ikke vil gå på kompromis med miljø og trivsel.

Hører du til dem, der vil vide mere om moderne bindingsværk, er formularen til højre et godt sted at starte en dialog med din tømrer, der guider dig og hjælper dig på vej.

Bindingsværk er hygge helt ind i sjælen

Med moderne og nyt bindingsværk er det muligt at kombinere traditionelle bygningsmetoder og et bæredygtigt materialevalg, så du får et charmerende hus, der skaber hyggelige rammer omkring dig og din familie.

Bindingsværkhuset anno 2015 hører ikke til de mest udbredte huse, men skulle du være interesseret i at vide mere om, hvordan du kommer videre med dine drømme om et originalt bindingsværkhus, er din tømrer hos Egerbyg stedet, hvor du får klar besked.

Din tømrer giver dig klarhed omkring byggeri

Uanset hvilke tanker og drømme du har omkring tømrerarbejde, kan vi garantere dig, at vi kan give dig svar, der bringer dit tættere på at tage nødvendige beslutninger.

Vores mangeårige erfaring i tømrerfaget, har klædt os godt på til at rådgive dig om stort set alle spørgsmål i relation til byggeri.

Hos din tømrer vil vi kendes på vores gode service – at vi vender tilbage hurtigt og giver dig informationer, så du ved, hvad der foregår, når håndværkerne rykker ind i dit hjem.