Vi tager hånd om dit bindingsværk

Traditionelt bindingsværk er idyllisk og kræver sin mand at vedligeholde.
Er du den lykkelige ejer af et bindingsværkshus står vi hos Egerbyg klar til at dele vores viden omkring gamle håndværksmetoder med dig, så vi sammen kan bevare din bolig og hjælpe dig med at holde trækonstruktionen fri for svamp og råd.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Vi elsker gammelt bindingsværk!

Hos din tømrer er det en fantastisk opgave at hjælpe dig med at passe på de smukke ældre bygninger fra det 17.-18. århundrede.

Det giver os en mulighed for at arbejde efter de gamle håndværkstraditioner og på den måde bidrage til historiefortællingen. Med et skelet, der er konstrueret af tømmer, kan bindingsværk sammenlignes med vore tiders elementbyggeri med stor fleksibilitet, der gør det nemt at foretage ændringer i huset.

Bindingsværkhuset er oftest bygget af materialer fra lokalområdet og regionale forskelle afspejles i f.eks. farverne på murværket.

Din tømrer udskifter træet i dit bindingsværk

Da man byggede med træ fra ”baghaven”, er der ofte forskel på konstruktionens holdbarhed. Dette skyldes, at noget af det anvendte træ er hårdere end andet. Netop udskiftningen af træet, er en af de opgaver, som din tømrer ofte har udført for vores kunder og vi lægger meget engagement i netop den type opgaver.

Overvejer du at investere i et bindingsværkhus, vil vi gerne være behjælpelige med at gennemgå konstruktionen og sikre dig, at huset er velholdt.

Renovering i tråd med gamle traditioner

Er du i den heldige situation at være ejer af et bindingsværkhus, er du altid velkommen til at kontakte din tømrer, hvis du har forespørgsler omkring renovering.

I de tilfælde, hvor det ikke er nødvendigt at udskifte hele trækonstruktionen, kan det være en løsning at lave en udlusning, dvs. fjerne dele af træet og sætte noget nyt og tilpasset træ i.

Ud over udskiftning af træ, er det ofte isolering af lofter og ydervægge, der er de primære opgaver i forbindelse med renovering af bindingsværk.

Kontakt din tømrer i dag – så tager vi en snak i morgen

Vi tilstræber et højt serviceniveau, hvor vi sørger for at vende hurtigt tilbage på forespørgsler og ønskede tilbud.

Du kan være sikker på, at vi leverer høj faglighed og kompromisløs kvalitet i alle sammenhænge, ligesom vi altid tager miljømæssige hensyn i vores valg af materialer, leverandører og samarbejdspartnere.