Egerbyg er blandt de bedste til kviste

Hvis du vil udvide din bolig ved at bygge kviste på din førstesal er du havnet det rette sted. Som eksperter i renovering har Egerbyg hjulet mange kunder med at opfylde boligdrømmen

Der er intet som smukke kviste, der kan give ekstra kvalitet og værdi til din bolig. At bygge kviste på førstesalen af din bolig er ikke nogen lille operation, men hvis du teamer op med Egerbyg som hovedentreprenør, har du de bedste forudsætninger for et stykke kvalitetsarbejde, der udføres på kort tid og til en attraktiv pris. Det skyldes ikke mindst vores store rutine indenfor netop denne type tilbygninger.

Senest har vi lavet opgaver omkring kviste på Bissensgade og her var kunderne meget tilfredse med resultatet.

Din tømrer bygger en kvist du bliver glad for

Det er en utroligt, hvilken effekt det har på et rum, når der kommer en kvist på. Lysindfaldet bliver væsentligt forøget og selvom der måske ikke er de store kvadratmeter, gør det alligevel en mærkbar forskel på gulvarealet i de pågældende rum.

Egerbyg kan være en god sparringspartner, hvis du går og tænker på at bygge til med en kvist.

Som total- eller hovedentreprenør kan vi ikke alene udføre opgaven, men også være behjælpelig med projektering og byggestyring. Kontakt os for et tilbud og en pris på opgaven.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag