Vores blikkenslager giver dig kvalitet og tryghed

Med vores blikkenslager-service i København og på resten af Sjælland er du sikker på at få en kompetent håndværker, der lever op til de høje kvalitetskrav, du kender fra resten af vores virksomhed.

Når du benytter vores blikkenslager samler du flere faggrupper, så du kan nøjes med din faste kontakt hos Egerbyg.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvad laver en blikkenslager?

Blikkenslageren laver blikarbejde i form af inddækninger, opsætning af tagrender og har derudover ofte specialiseret sig i VVS.

Hos Egerbyg er det blikkenslageren, der kommer på taget, når vi er færdige med at lægge et nyt tag.

Er der behov for inddækninger omkring kviste, skorsten eller ventilationskanaler, er det her vores blikkenslager, som tager over.

Blikkenslageren opsætter tagrender

En del af blikkenslagerens arbejde er opsætning af tagrender.

De fleste tagrender købes færdige i forskellige materialer og former, men skal der fremstilles skræddersyede tagrender, kan dette også lade sig gøre.

Blikkenslageren hos Egerbyg arbejder i materialer som blik, zink og kobber, ligesom vi også arbejder med skifertage. På disse fronter kan det altså være en rigtig god ide, at vælge Egerbygs blikkenslager til din opgave i København og på resten af Sjælland.

VVS-arbejde og blikkenslager i København!

Vand, varme og sanitet hører også til arbejdsopgaverne hos blikkenslageren hos Egerbyg.

Er der problemer med varmen, eller skal faldstammerne i ejendommen udskiftes, kan du med fordel tage fat i Egerbyg, hvor vi udfører arbejde inden for blik og VVS. Vi kan altså klare stort set alt inden for blikkenslageri i København og på resten af Sjælland.

Vi tilbyder desuden hjælp, indenfor mange andre faggrupper og entrepriser.