Få plads til mere med indbyggede bogreoler

Indbyggede bogreoler har den fordel, at de kan tilpasses boligens forskellige kringelkroge.

Du kan altså udnytte dine kvadratmeter mere effektivt og med lidt kreativitet, kan bogreolen for eksempel bruges som en funktionel rumadskillelse.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Snedkererede bogreoler hos Egerbyg

Har du særlige ønsker til inventaret i din bolig, kan vi hjælpe dig med snedkerarbejde, der er kendetegnet ved elegant design, unik kvalitet og en flot finish.
Vi har lavet mange indbyggede reoler for eksempel rundt om døråbninger, under trapper eller som lave og dekorative rumadskillelser, der giver ekstra opbevaring.

Hvordan får jeg plads til familien?

Flere familier oplever i disse år, at de må bo på færre kvadratmeter. Det stiller større krav til effektive og pladsbesparende løsninger, når det gælder indretningen.

En af måderne på at udnytte pladsen er snedkermøbler, som kan være indbygget inventar med opbevaring. Et eksempel herpå kan være en bænk med hulrum til opbevaring i køkkenet eller måske en kombineret reol og køjeseng på børneværelset.

På den måde kan du slå flere fluer med et smæk og blive boende i byen på relativt lidt plads.

Indbyggede skabe under trappen

En anden måde er at få bygget inventar – for eksempel bogreoler i højden. I mange tilfælde er det en utrolig flot løsning at få indbyggede reoler rundt om et dørhul eller måske under trappen. Rummet under trappen kan ligeledes anvendes til skræddersyede skabe, hvor du pludselig får ekstra skabsplads.
Du brugte muligvis også pladsen før, men med indbyggede skabe, kan du ”lukke af for rodet” og dermed opnå mere harmoni i for eksempel gangarealer.

 

Kan Egerbyg hjælpe med…?

Svaret hertil er som oftest ”ja”. Vi er en entreprisevirksomhed, og vi udfører arbejde inden for mange forskellige fagområder – heriblandt tømrer- og snedkerarbejde. Vores kompetente og erfarne medarbejdere har alle deres helt personlige kvalifikationer og har specialiseret sig i bestemte arbejdsopgaver – for eksempel Velux-vinduer, snedkerarbejde og gulvarbejde.

Du kan starte med at kontakte os og give en kort beskrive, hvilke byggeprojekter, du har på tegnebrættet – vi vender hurtigt tilbage til dig.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde.