Brug af rådgivere

Håndværk er vores kernekompetence

Som entreprisevirksomhed er vores kernekompetencer rådgivning og eksekvering af håndværksmæssige ydelser, men vi hjælper dig gerne med at finde frem til de bedste fagfolk i byggebranchen.

Vi har derfor en række faste rådgivere blandt vores betroede samarbejdspartnere. Det gælder blandt andet arkitekter, ingeniører og statikere samt de fleste håndværksmæssige faggrupper.

Egerbyg er specialist i renoveringsprojekter, hvor vi agerer hoved- og totalentreprenør på byggeprojekterne. Vores kernekompetence er håndværk af høj kvalitet, og vi kender vores styrker og begrænsninger.

Det sker derfor, at vi må bede dig om at konsultere en rådgiver, inden vi kan give dig et konkret tilbud på en given opgave.

Desværre er vi ikke i stand til at beregne konstruktioners bæreevne, ligesom vi ikke kender til særlige myndighedskrav krav i forhold til din specifikke bolig.

Skal du fx have brandsikret din bolig eller væltet vægge giver vi gerne et tilbud på opgaverne baseret på specifikationer, tegninger eller retningslinjer fra en rådgiver.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag