Brug af rådgivere

Håndværk er vores kernekompetence

Som entreprisevirksomhed er vores kernekompetencer rådgivning og eksekvering af håndværksmæssige ydelser, men vi hjælper dig gerne med at finde frem til de bedste fagfolk i byggebranchen.

Vi har derfor en række faste rådgivere blandt vores tætte samarbejdspartnere. Det gælder fx arkitekter, ingeniører og statikere samt de fleste håndværksmæssige faggrupper.

Når du ønsker et tilbud på en opgave, vil vi være sikre på, at tingene bliver gjort rigtigt fra starten, og at det stykke arbejde, vi leverer er håndværk, vi kan være stolte af og som du er tilfreds med.

Samarbejde med rådgivere

Det sker derfor, at vi må bede dig om at konsultere en rådgiver, inden vi kan give dig et konkret tilbud på en given opgave.

Desværre er vi ikke i stand til at beregne konstruktioners bæreevne, ligesom vi ikke kender til særlige myndighedskrav krav i forhold til din specifikke bolig.

Skal du fx have brandsikret din bolig eller væltet vægge giver vi gerne et tilbud på opgaverne baseret på specifikationer, tegninger eller retningslinjer fra en rådgiver.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag