Carport i ædeltræ

En carport i ædeltræ? Spørg din tømrer om pris

Når du ønsker at investere i en carport, kan du give den et mere eksklusivt look ved at vælge ædeltræ fremfor trykimprægneret træ. Det er også bedre for miljøet og fås til en fair pris

Det er ikke mange år siden, at vi næsten altid byggede carporte i trykimprægneret træ fremfor ædeltræ elle en carport, der blev muret op. I dag vælger folk oftere de ædle træsorter, når de skal bygge, og det kan ofte tilføre huset et eksklusivt look, når man blot vælger en udformning, der klæder husets og omgivelsernes arkitektur.

Inden du bygger carport i ædeltræ

En carport er som hovedregel en åben, men overdækket konstruktion med plads til 1 bil, men den helt lukkede version med plads til 2 biler er ikke længere så ualmindelig. Med andre ord er der nogle overvejelser, du skal i gennem inden første spadestik. Hvor stor skal din carport være? Skal den være i ædeltræ? Med eller uden port? Disse spørgsmål gælder udelukkende dine egne behov og dine krav til pris, funktionalitet samt udseende.

Med i betragtningerne er der imidlertid også en række myndighedskrav og regulativer, der fx omhandler hvor tæt du må bygge på skellet eller om du skal anmelde dit byggeri til kommunen.

Din entreprenør kender bygningsregulativet – også for carporte

Det betyder, at vi et langt stykke hen ad vejen kan rådgive dig i sådanne forhold. Alternativt kan vi hjælpe dig med at finde frem til, hvor du skal rette henvendelse for at blive klogere hurtig. De fleste carporte er konstruerede som et tag, der hviler på nogle træstolper, men der findes også konstruktioner, hvor stål- eller alustolper udgør de bærende elementer. Du kan selv vælge efter din smag og hvis du vælger en carport ædeltræ, får du med garanti et flot hjem til din bil, selvom din pris kan blive lidt højere.

Hvis du har brug for et nyt eller større redskabsrum, er der mange, der vælger at bygge dette sammen med carporten, så også dette bør du overveje.

Et entreprisevirksomhed med holdning til miljø, materialer og pris

Egerbyg er et entreprisefirma, som siden starten har lagt vægt på, at bygge så bæredygtigt som muligt uden at prisen tager et kæmpehop. Derfor bruger vi meget tid på at finde frem til materialer, der er fremstillet uden at lade miljø eller medarbejdere lide overlast – sådan foretrækker vi at drive vores forretning, og sådan håber vi også at du tænker.

Det giver måske en lidt højere pris, men hvilken pris kommer vi og vores efterkommere ikke til at betale, hvis vi ikke tager ansvar – også når det gælder byggeriet af din carport i ædeltræ.

Overvejer du derimod en carport i trykimprægneret træ? Så kan du læse mere her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag