Til dig der ønsker en vejrbestandig carport

Nu kan du med de mange nye kompositmaterialer vælge mellem forskellige typer af trælignende brædder og få bygget en carport, der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.

Tag en snak med din tømrer hos Egerbyg og find frem til en carport i et enkelt og stilfuldt design, der matcher resten af din bolig – og så skal den aldrig males.

En carport i komposit er en bæredygtig carport

Der findes i dag et væld af nye, vejrbestandige og vedligeholdelsesfrie materialer, som bruges til forskellige carport konstruktioner.

Komposit er et materiale, der er blandet af flere materialer – for eksempel bambus og genbrugsplast, hvilket gør det til et slidstærkt og bæredygtigt materiale. Dette skyldes blandt andet, at bambus er en yderst hurtigvoksende træsort, der er klar til fældning allerede efter 4 år.
Egerbyg har fra begyndelsen været optaget af bæredygtigt byggeri, derfor kan vi kun bakke op om de mange nye byggematerialer, der er kommet som alternativ til billigt træ fra klodens regnskove.

Spørg Egerbyg til råds, når du vælger carport

Komposit kendes også som træplastik og fås ikke alene i forskellige udformninger, men også med forskellig finish, der ligner rigtige træsorter. Du har således mange muligheder for at finde brædder med en struktur og finish, der passer til boligens arkitektur og falder i din smag.

Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med opførelsen af din carport – herunder også i forhold til bygningsreglementet og myndigheder. Derudover har vi nogle ideer til, hvordan du får det meste ud af din investering, så du må endelig spørge os til råds!

Kend dine behov og vælg den rigtige carport

Vi kan hjælpe dig med at stille afklarende spørgsmål, og vi kan også lave en tegning, der kan være med til at finde frem til, hvilken type carport, der bedst tilgodeser dine behov og er aktuel for dig.

I første omgang skal du selvfølgelig afgøre, om der skal være plads til en eller to biler. Du kan samtidig overveje, om der skal tilknyttes et skur til carporten. Har du pladsen, kan det være en nyttig investering, men konstruktionen kommer selvfølgelig til at fylde mere.

Skræddersyede carporte? – tag en snak med Egerbyg

Ønsker du din helt egen unikke carport, er det en sag for os. Udover størrelsen kan konstruktionen og materialerne være afgørende for, hvordan den fremstår.

En carport i træ med lukkede sider og tegltag har et tungere look end en sidehængt carport, der benytter husets mur, som den ene side og er fremstillet i stål og glas.

Nyd gavn
af vores erfaring