Hardieplank har mange fordele

Er du træt af at male dit træværk år efter år? Så er Hardieplank lige noget for dig!

Med Hardieplank får du et yderst holdbart materiale, som kræver meget lidt vedligeholdelse og oven i købet er til at erhverve for en fornuftig pris.

Hardieplank fremfor træ? – hvad siger Egerbyg?

Hvis du bliver træt af det udvendige træværk på din bolig, kan hardieplank være et godt alternativ til en super pris. Hos Egerbyg kan vi hjælpe dig med at udskifte dele eller alt dit træværk.

Hardieplank er plader fremstillet i eternit. Pladerne ligner træ med åreaftegninger og træstruktur, så det er et godt alternativ til dig, der synes godt om det æstetiske udtryk, som brædder på det udvendige træværk giver.

Med hardieplank får du et yderst holdbart materiale, som kræver meget lidt vedligeholdelse og oven i købet er til at erhverve for en fornuftig pris. Brædderne fås i flere forskellige farver, så du slipper for at male efterfølgende – også i mange år fremover.

Glem alt om traditionelle brædder, hvis du er til den nemme løsning og vil undgå at bruge for meget tid på maling og vedligeholdelse af dit udvendige træværk.

Bæredygtighed og hardieplank

En af de områder, som vi og byggeriet som helhed har stort fokus på, er holdbarhed, genanvendelighed og bortskaffelse. Holdbarheden af hardieplank er ved korrekt vedligeholdelse op i mod 50 år, så alene dette gør at materialet hører til blandt de bæredygtige materialer.

Hvis du vil foretage et ansvarligt miljøvalg, når du skal bestemme dig for, hvilke materialer, du skal bygge af, er hardieplank det oplagte valg til en favorabel pris.

Hardieplank til det danske vejr

Hardieplank er med sin unikke egenskaber som skabt til det danske omskiftelige klima. Det rådner ikke og angribes ikke af svamp og råd.

Vi kan være behjælpelige, hvis du overvejer en løsning i dette materiale. Som en af de førende entreprisevirksomheder indenfor bæredygtighed og ansvarlighed, kan vi glæde os over, at pladerne fremstilles i Danmark af nogle råmaterialer, der ikke kræver miljøbelastende udvinding, forarbejdning og transport – hardieplank består ganske enkelt af vand, cement, fiber og mineraler.

Du kan bruge hardieplank overalt på facaden

Hardieplank er et yderst taknemmeligt materiale, som er fremstillet af fibercement. I dag er asbestfibrene for længst erstattet af cellulosefibre, så tidligere tiders frygt for asbestforurening er helt ubegrundet.

Hos Egerbyg tør vi godt love, at du ikke bliver skuffet over hardieplank, hvis du ikke har mod på den grad af vedligeholdelse som træ kræver.

Derudover er det en anden pris du kommer til at betale – ikke mindst, da planken jo er malet med en meget holdbar maling, så du slipper for at skulle male ”træværket” i årene fremover. Dertil kommer, at materialet er brandhæmmende, så også på denne front er hardieplank et godt valg.

Nyd gavn
af vores erfaring