Vælg dansk trykimprægneret træ til din carport

Med trykimprægneret træ får du et mere holdbart materiale til en rimelig pris.

Holdbarheden kan være til din fordel, når du skal bruge det til en carport, hvor stolperne har kontakt med jorden.

Siden 2007 har vi bygget en del carporte i både ædeltræ og trykimprægneret træ, så vi kender både til fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Har du brug for en tømrer, der kan være behjælpelig og give dig vejleding omkring byggeprojektet, kan du med fordel tage kontakt til os.

Vælger du trykimprægneret træ til din carport?

Når du skal i gang med at bygge din carport, er det en god ide at have en rådgiver med på sidelinjen. Egerbyg har gennem tiden bygget mange carporte, og vi vil derfor være det oplagte valg.

Med trykimprægneret træ får du et mere holdbart materiale til en rimelig pris. Holdbarheden kan være til din fordel, når du skal bruge det til en carport, hvor stolperne har kontakt med jorden.

Vælg dansk trykimprægneret træ til din carport

Siden vi startede Egerbyg har vi været ledende indenfor bæredygtigt byggeri. Det betyder, at vi i vores valg af materialer, går efter bæredygtig udvinding af råstoffer, en miljøvenlig forarbejdning og så kort en transport som muligt.

Derfor anbefaler vi, at du bruger dansk produceret trykimprægneret træ til byggeriet af din carport. Du kommer muligvis til at betale en lidt højere pris, men den pris er alle pengene værd.

Byg din carport i samråd med Egerbyg

Når du går og overvejer at bygge en carport, er der nogle krav fra myndighederne, som vi kan vejlede dig omkring.

Det gælder blandt andet forhold omkring bebyggelsesgraden af din grund og regulativerne om, hvor tæt på skellet, det er tilladt at opføre en carport.

Vi kan i øvrigt også være behjælpelige med at finde inspiration til, hvordan den kan udformes og konstrueres i trykimprægneret træ, så den bliver en naturlig del af dit hjem.

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for at drøfte byggeri, pris eller bare brug for at blive lidt klogere på vedligeholdelsen af dit trykimprægnerede træ.

En carport til en fair pris

Vi har bygget mange carporte – både i ædeltræ og i trykimprægneret træ. Fælles for byggeprojekterne har været en række kunder, der har været så tilfredse med arbejdets kvalitet og pris, at de vender tilbage, når de har brug for en håndværker til at klare nye opgaver for dem.

Det er vi naturligvis meget stolte over, men vi gør os også umage for at levere det bedste håndværk og den bedste service indenfor håndværkerfaget – for kun med tilfredse kunder og glade medarbejdere, kan man være tilfreds med sin forretning.

Nyd gavn
af vores erfaring