Hvilken carport skal Egerbyg bygge til dig?

Der er mange forskellige carporte, du kan vælge i mellem. Nogle af dem købes nærmest som samlesæt, men du skal alligevel have styr på tingene og her kan Egerbyg hjælpe dig.

En carport kan være mere eller mindre lukket og være bygget sammen med huset. Den kan være i trykimprægneret eller ædeltræ, og der kan – som det ofte er tilfældet – være et redskabsskur i forbindelse med den.

Nyd gavn
af vores erfaring

Ny carport? – lad Egerbyg komme med en god pris

Der er næsten ingen grænser for, hvilken træsort du kan vælge til din carport, men nogle er dog mere velegnede end andre.

Det er altid en god ide at vælge en træsort, der matcher husets arkitektoniske stil, så carporten kommer til at være en naturlig del af huset og ikke et malplaceret skur, der blot fylder op på din grund.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge og til hvilken pris, så tag Egerbyg med på råd, når du skal bygge carport.

Vi hjælper dig med at bygge carport til den rigtige pris

Siden 2007 har vi som entreprisevirksomhed drevet tømrerforretning, og vi har i den forbindelse bygget mange carporte.

Når du planlægger at investere i en carport, skal du overveje, hvilken pris du vil betale for den, og hvilken kvalitet du ønsker.

Disse to elementer hænger som oftest sammen, og hvis du har brug for lidt sparring omkring dette, så er vi klar med tips og tricks, der kan gøre valget lidt nemmere og mere overskueligt – du skal blot kontakte os via telefon eller mail, så finder vi også en løsning til dig.

Bæredygtigt tømmer til din carport

Bæredygtighed og ansvarlighed har ligget os på sinde siden begyndelsen i 2007.

Det betyder, at vi bruger mange ressourcer på at finde så bæredygtige materialer som muligt samtidig med, at det skal være til en pris, som almindelige mennesker er i stand til at betale.

Heldigvis findes de bæredygtige byggeløsninger indenfor alle aspekter af vores branche, så når du skal have bygget din carport, er det bestemt muligt at tage hensyn til miljø, arkitektur og medarbejdertrivsel uden at skulle betale en himmelhøj pris.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.