Mere lys og luft i entreen?

En lys bolig giver ofte en varm og rummelig følelse, hvilket øger kvaliteten og oplevelsen af boligen.

Udskift de blyindfattede ruder i dørpartiet med klart glas og få et bedre lysindfald – så føler du dig godt hjemme, så snart du træder ind af døren.

Nyd gavn
af vores erfaring

Dørparti i let og tidsløst look

Mange af de traditionelle parcelhuse fra 1970’erne er i dag kommet på nye hænder, og det betyder i mange tilfælde et farvel til de mørke, tonede ruder – i mange tilfælde med farvede glas.

De farvede ruder var engang yderst moderne, men i dag er de nye beboere mere interesserede i et lettere og betydeligt mere indbydende look, der får dig til at føle dig velkommen, så snart du træder ind ad døren.

Hvorfor skifte dit dørparti?

Hoveddøren og dørpartiet omkring er det første indtryk, der møder dig, når du træder ind i huset. Eksempelvis med franske døre, kan dette gå hen og blive rigtig sjovt.

Tidligere tiders arkitektur var knapt så funktionelt, som det vi kender fra i dag, hvor entreen er indrettet som et praktisk og funktionelt brugsrum, beregnet på at imødekomme kravene fra travle børnefamilier. Krav om lyse, venlige og ikke mindst rumlige forhold omkring indgangspartiet, der muliggør, at familien kan komme ind og ud af døren nemt.

Derfor vælger mange at få udskiftet de tonede ruder fra tidligere, så man får bedre lysforhold ved dørpartiet.

Er der bestemte krav til dørpartiet?

Dørpartiet med døren hører til boligens flugtveje, men egentlige krav til dørparter eksisterer ikke.

I dag handler det mere om at få så energibesparende dørparti som muligt, da der altid vil opstå lidt træk og kulde omkring hoveddøren.
Du kan derfor med fordel undersøge markedet for, hvilke døre og materialer, der vil give dig det mest energifornuftige dørparti.

Kan Egerbyg hjælpe med nyt dørparti?

Som erfaren håndværker kan Egerbyg hjælpe dig, der overvejer et nyt dørparti.

Via vores formularer kan du indsende billeder af det eksisterende dørparti med en beskrivelse samt tegning med mål. Ud fra disse oplysninger kan vi ofte give dig et hurtigt tilbud, så du har en pris at forholde dig til.