Døre

Leder du efter en tømrer til at skifte døre i boligen?

Hvis døren binder eller på anden måde ikke fungerer optimalt, så ring til en dygtig tømrer fra Egerbyg. Vi har gennem tiden haft fingre i mange døre, så lad os se på din

Tag en tømrer med på råd, når døren binder

En dør der binder bliver hurtigt et irritationsmoment, som en tømrer kan rette op på ganske hurtigt. Måske er det blot hængslerne i døren, der trænger til at blive justeret eller måske kan døren have slået sig af forskellige årsager – ofte er det vejrliget, der har indflydelse på dette.

Hvis du ikke selv har mulighed for at vurdere årsagen og heller ikke ved, hvordan du skal afhjælpe det, kan du med god grund kontakte en professionel tømrer fra Egerbyg, som har stor erfaring med den type problemer. Gennem årene har vi hjulpet mange af vores kunder med ganske enkle midler – det behøver med andre ord ikke at koste en bondegård at få besøg fra os.

Når døren springer op

En anden kendt problematik vi som tømrerfirma ofte støder på, er døre der springer op. Inden du sender bud efter en tømrer, er der nogle småting, du kan prøve for at se, om du ved egen hjælp kan få døren til at åbne og lukke gnidningsløst eller undgå at den springer op.

Når du har en dør, der driller på den ene eller anden måde, er det første skridt at finde årsagen til det. Hvis du vil undersøge om hængslerne er skyld i at døren gør knuder, er det nemmest at tage døren af og stramme skruerne en smule.

Som tømrerfirma oplever vi, at det i de fleste tilfælde er tilstrækkeligt, men du kan eventuelt overveje at skifte skruerne til nogle længere, når du alligevel har taget døren af. Alternativt kan du vælge at udskifte hængslerne.

Hvis døren stadig driller, så kontakt tømrerfirmaet Egerbyg

Har du efter dette forsøg stadig problemer med døren, kan det skyldes at selve døren har slået dig. Dette forekommer oftest i ældre boliger og skyldes almindelig slitage eller fugt. Du kan selvfølgelig vælge at se det som en ekstra charme, men muligheden for, at du udskifter døren med en nyere model er selvfølgelig til stede.

Hvis du går med sådanne tanker, så ring og få en snak med en tømrer. Vi kan rådgive dig og måske kan vi hjælpe dig med at finde en ”ny” brugt dør.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag