Egerbyg Jyllinge

Historien om Egerbyg Jyllinge

 I 2010 drømte to medarbejdere, Dennis og Kasper om, at de ville starte som selvstændige, men helst som franchisetagere under et velkendt brand i håndværkerbranchen.

Derfor var det oplagt, at Dennis og Kasper blev franchisetagere i Egerbyg, da den gode relation, kendskab til Egerbygs værdier og forretning allerede var til stede.

Visionen var, at Egerbyg A/S sammen med Egerbyg Jyllinge skulle vokse sammen og servicere endnu flere glade kunder – men nu også udenfor Storkøbenhavn med den nye forretning, som blev placeret i Jyllinge tæt på Roskilde.

Efter mange gode år ønskede ledelsen for Egerbyg og Egerbyg Jyllinge ikke længere at gå i samme retning, og derfor stemte de fælles værdier ikke længere overens.

Som et resultat heraf afbrød vi samarbejdet, og Kasper og Dennis oprettede deres eget selvstændige firma i 2017.

Siden da, har Egerbyg oprettet flere underafdelinger, som alle sammen afspejler visionen og værdierne for Egerbyg.

Du kan læse mere om Egerbygs værdier og kernekompetencer her.

 

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag