Egerbyg søger murer

Vores murerafdeling afhænger af dig, der har ambitioner og visioner for fremtidens murerarbejde

Hos Egerbyg har vi en murerafdeling og leder efter dig, der drømmer om at arbejde som selvstændig murer og præge afdelingen.

Vi leder efter dig, der har ambitioner, klare ideer og præcise forestillinger om, hvordan du vil udvikle og drive en succesfuld murervirksomhed, men frygter et mareridt med tomme ordrebøger og svigtende omsætning.

Som leder af vores murerafdeling arbejder du selvstændigt på at booste et forretningsområde i Egerbyg.

Vi tilbyder dig vidde rammer og muligheden for at sætte dit fingeraftryk på vores murerafdeling, uden du behøver at satse hele din opsparing.

Vi forventer, at du har nogle års erfaring inden for murerfaget, en faglighed over gennemsnittet og er parat til at yde en sublim service, der gennem de sidste år har manifesteret os som en af Danmarks bedste servicevirksomheder.

Ligeledes forventer vi, at du deler vores værdier, som en ansvarlig, serviceorienteret og innovativ håndværksvirksomhed, der arbejder målrettet og strategisk på at forny branchen og gøre den mere attraktiv – både overfor vores kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører.

Hvis du vil tage ansvar og være den bærende kraft i vores murerafdeling, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær på [email protected] eller telefon 38717020.

Udfyld formularen

Job - murer
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB