Ekstern byggeledelse

Vælg Egerbyg, når du skal have en ekstern byggeleder på dine projekter. Som ekstern byggeleder vil vi tilbyde dig, at du kan bruge dine egne håndværkere, mens du slipper for udfordringerne ved at koordinere, arrangere og optimere arbejdsprocessen for renoveringsprojektet.

Med Egerbyg som din eksterne byggeleder, vil vi håndtere dit byggeprojekt fra A-Z, når din ejendom skal renoveres. Du er i trygge hænder under hele forløbet og kan vide dig sikker på, at projektet forløber udfordringsfrit og at byggeriet bliver afleveret indenfor den aftalte tidsplan og ud fra den udarbejdede entreprisekontrakt.

Professionel rĂĄdgivning under din eksterne byggeledelse

Du får professionel byggerådgivning, hvor vi yderligere sammensætter de rigtige eksperter og faggrupper. Derudover vil bi dørge for aftaler med eksterne rådgivere og indhentning af diverse godkendelser fra relevante myndigheder.

Vi vil være behjælpelige med rĂĄdgivning i forbindelse med valg af materialer og indhentning af tre forskellige tilbud. Vi indhenter forskellige tilbud, sĂĄ du er sikker pĂĄ at fĂĄ det bedste og mest fyldestgørende tilbud – ogsĂĄ fra dine foretrukne hĂĄndværkere.

Se mere om forskellen pĂĄ en professionel byggeleder og en tilknyttet byggekoordinator.

Kyndig byggeledelse med faste rammer

Du kan være tryg, når du benytter Egerbyg til din byggeledelse af dit projekt. Du vil blandt andet få en fast kontaktperson under hele byggeri, da vi forstår vigtigheden af gode og langvarige relationer.

Vi har sammen sat rammerne for byggeprojektet med en udførelig entreprisekontrakt, der indeholder relevante aftaler omkring dit projekt. Derudover fĂĄr du ogsĂĄ en detaljeret og realistisk tidsplan, sĂĄ du altid er opdateret omkring, hvor i byggeriet vi befinder os. Hvis du yderligere ønsker byggemøder med tilhørende referater, aftaler vi dette pĂĄ baggrund af dine ønsker og behov – vi er her for at hjælpe dig.

På daglig basis vil vi sørge for en daglig byggestyring af dit projekt med koordinering af de forskellige faggrupper. Vi står ligeledes for, at alle arbejdsopgaver bliver udført til tiden og i god kvalitet.

 

 

FĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĄ et hurtigt prisoverslag