Egerbyg energiforbedrer din bolig

Når du skal energirenovere din bolig, hjælper vi dig med at foretage de rigtige energiinvesteringer. Der er for eksempel ingen idé i at investere i tre-lagsvinduer, hvis ydervæggene ikke er isolerede.

Hos Egerbyg har vi speciale i at energiforbedre boliger, og derfor er vi det oplagte valg, hvis du står med ønsket om en mere energivenlig bolig.

Nyd gavn
af vores erfaring

Energiforbedringer, der betaler sig

Når vi udfører energirenovering, er der tale om en række tiltag, der tjener sig ind igen og som er med til at sikre, at miljøet ikke længere betaler en pris for vores energiforbrug.

Siden vores opstart i 2007 har vi taget bæredygtighed og ansvarlighed i byggeriet alvorligt, og vi arbejder stadig på at levere et byggeri, der tager hensyn til miljøet i alle henseender – lige fra udvinding og produktion af råmaterialer til mulighederne for genanvendelse og genbrug af de samme materialer.

Hos Egerbyg gør vi således vores til, at miljøet ikke fortsat skal betale en pris for vores forbrug af jordens ressourcer.

Egerbyg laver energiforbedringer til en fair pris

De energiforbedringer, som vi laver, handler primært om at forbedre boligens klimaskærm, da det er herfra det største varmesvind og dermed energiforbrug kommer fra.

Sammen gennemgår vi facaden med vinduer og døre, tagets tæthed og selve murerne – det kunne være, at en hulmursisolering var på sin plads. Vi tager en snak om, hvilke forbedringer der giver mest udbytte i forhold til den pris, du skal betale og så prioriterer du opgaverne.

Vi er naturligvis din rådgiver i hele processen, så du kan nyde godt af den store erfaring vi har opbygget på området.

Energiforbedringer til en pris du kan forstå

Selv med mindre energiforbedringer, der ikke kræver de store udgifter, kan du spare meget på prisen for forbrugsafgifter.

Hvis du vil vide noget mere om, hvor du kan sætte ind, så er du velkommen til at kontakte os.

Tætningslister og ekstra isolering på lofter, i skunke og på rør er nogle af de opgaver, som vi hurtigt kan hjælpe dig med – og til en overkommelig pris, der hurtigt får tjent sig ind igen.

Når det kommer til efterisolering af dit loft, kan du spare omkring 5.000 kr. årligt ved at lægge et nyt lag isolering og her er 400mm absolut at foretrække.

Derfor skal Egerbyg lave energiforbedringer

Som håndværker, der siden starten har været leverandør af bæredygtigt byggeri, kan vi naturligvis give dig mange mindre energiforbedringer til en overkommelig pris.

Tiltag, som sparer dig for mange penge samlet set og som hører med til at være en miljøbevidst boligejer, der ikke fråser med energien.

Du kan kontakte os via mail eller på telefonen.