Entreprenør på Sjælland

Er du på udkig efter en dygtig og troværdig entreprenør på Sjælland, så kan du med fordel indgå i et samarbejde med Egerbyg.

Egerbyg er kendt som en af Danmarks bedste og mest pålidelige entreprenører, som servicere kunder i København såvel som på resten af Sjælland.

Egerbygs kompetencer ligger især indenfor hoved- og totalentrepriser, men vi kan også hjælpe med projekter, hvor du skal have lavet tømrer-,  murer- eller snedkerarbejde. Dertil udfører vi også VVS- og/eller elektriker opgaver.

Så tag kontakt til Egerbyg og vær’ i trygge håndværkerhænder!

Fokus på kunden, de ansatte og miljøet

Egerbyg er en entreprenør på Sjælland, som sætter kundens tilfredshed over alt andet. Dette forsøger vi blandt andet at opnå ved kun at benytte sig af kompetente og veluddannede håndværkere og ved løbende af foretage kvalitetstjek af det udførte arbejde. Derudover inddrager Egerbyg kunden så meget som muligt i byggeprocessen, således at vi sikrer, at slutproduktet bliver, som kunden ønsker det.

I tillæg til sit stærke kundefokus, så er Egerbyg en entreprenør på Sjælland, som har et stort fokus på sine ansatte og miljøet. Vi forsøger i denne forbindelse altid at give deres ansatte interessante og spændende arbejdsopgaver og et sikkert arbejdsmiljø. Derudover bestræber Egerbyg sig også på kun at bruge miljøvenlige materialer og at begrænse ressourcespild så meget som muligt.

Mindre entreprenøropgaver

Egerbyg er kendt som en entreprenør med kompetencer indenfor en lang række forskellige felter rundt omkring på Sjælland. Dette gælder uanset, om du har brug for hjælp til små eller store projekter.

Blandt de mindre projekter, som vi – og vores dygtige medarbejdere – kan hjælpe dig med, kan for blandt andet nævnes: Døre, vinduer, loft, gulv, køkken, kvist og meget mere. Intet er for småt for Egerbyg, og kvaliteten af det udførte arbejde vil altid være høj, uanset hvilket projekt du har bestilt denne entreprenør til at hjælpe dig med.

Store entreprenøropgaver

I tillæg til de små tømreropgaver, så er Egerbyg en pålidelig entreprenør, som også kan hjælpe dig med at få udført alle dine større byggeprojekter på Sjælland. Dette gælder uanset, om du skal have lagt et nyt tag, lavet nye vægge eller sågar have isoleret dit hus.

Derudover kan Egerbyg også være behjælpelig med bygning af carporte, terrasser og diverse tilbygninger. Slutteligt har Egerbyg også specielle kompetencer indenfor restaurering af bindingsværkshuse og lignende gamle bygninger.

For mere information omkring denne professionelle og kundeorienterede entreprenør på Sjælland så tag kontakt via telefon, email eller fremmøde på Egerbygs kontor i Hvidovre.

Se alle byer vi udfører entreprenørprojekter i her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag