Epoxy Gulve

Epoxygulve er slidstærke og hygiejniske

Slidstærkt og hygiejnisk. Så kort kan det siges, når fordelene ved et epoxygulv skal frem. Egerbyg har gennem årene arbejdet med epoxygulve i industrien og i virksomheder, og de senere år har epoxygulvene vundet indpas i private boliger, da det er fugefri og meget rengøringsvenlige gulve, der tilmed er yderst holdbare og som kan anskaffes til en meget favorabel pris.

Så få et epoxygulv i køkkenet og nyd godt af en rengøringsvenlig og yderst holdbar gulvbelægning. Vi fortæller dig hvordan og giver dig en fordelagtig pris

Epoxygulv med dit særpræg til en fordelagtig pris

Epoxygulve kan leveres i et utal af forskellige farver og med grafiske mønstre eller andre skræddersyede effekter. På den måde har du virkelig mulighed for at designe et personligt præget gulv efter eget hoved – og til en god pris. Som professionel entreprenørvirksomhed, har vi været med til at lave epoxygulve i enkle og lyse farver, som giver en fuldendt æstetisk oplevelse i fx et showroom eller andre industrihaller. Det er netop i disse miljøer, at man i mange år har været tilhænger af epoxyens fugefri og hygiejniske egenskaber, der gør det nemt at anvende forskellige rengøringsmaskiner og opnå et fint resultat.

Epoxygulve giver et råt udtryk i boligindretningen

Udover at fremstå som en meget enkel og skandinavisk gulvbelægning, vælger mange familier epoxygulve som et alternativ til fliserne i badeværelset, klinkerne i køkkenet eller som gulv i bryggerset. Hvis du har spørgsmål omkring detaljerne ved et epoxygulv, så giv Egerbyg et ring, så kan vi sammen drøfte detaljer som udseende, epoxytype og pris.

Egerbyg er skrappe til epoxygulve til en god pris

Epoxygulvene har virkelig vundet indpas i private hjem gennem de senere år, så vi har stor erfaring på området og kan hjælpe dig lige fra den første rådgivning til et færdiglagt, fugefrit og skinnende rent gulv til en fair pris.

Vi tilstræber at være et moderne håndværksfirma, der har et højt serviceniveau med god kommunikation og hurtig sagsgang uden at give køb på vores kvalitetshåndværk til en rigtig pris.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag