Eternit beklædning

Ny facade med eternitbeklædning? – den klarer din tømrer

Når det er tid til at overveje en facadebeklædning til din bolig, kan din tømrer anbefale eternitbeklædning, som et bæredygtigt produkt til en rimelig pris og uden megen vedligehold

Facaden på din bolig bestemmer naturligvis udseendet af din bolig, men den vigtigste funktion er at beskytte husets ydervæk mod vind og vejr. Vælger du eternitbeklædning som det yderste lag på huset, vælger du et materiale som ikke i sig selv er isolerende mod vindens susen.

Det betyder, at du skal have et vindtæt og isolerende lag under eternitpladerne, men det er heller ikke noget problem. Din tømrer har sat montere masser af eternitbeklædning og i dag, hvor det er uden asbest, er det et godt og bæredygtigt materialer til en rimelig pris.

Eternitbeklædning kaldes i dag fibercement

Eternitbeklædning eller fibercement anvende ofte i mere moderne byggeri, hvor det ofte sættes sammen med træ eller i nogle tilfælde mursten. Din tømrer har hjulpet mange af vores kunder med at opsætte plader eller brædder af fibercement og med den form for eternitbeklædning har du en facade, der ikke kræver megen vedligeholdelse og som er meget stærkt og holdbart. Dertil kommer, at det kan fås til en fornuftig pris.

Hvor eternitbeklædning tidligere blev fremstillet med asbest er det i dag cellulosefibre, som binder pladerne sammen og hærder dem, så de næsten er umulige at slå revner i – selv ved slag eller voldsomme temperaturpåvirkninger.

Skab spændende facader med eternitbeklædning

En af årsagerne til, at eternitbeklædning i dag er et meget brugt materiale skal formodentlig findes i det faktum, at det kan leveres i mange forskellige udformninger og farver ikke mindst. Det giver en stor frihed til dig, der skal bestemme facadens udseende. Dertil kommer, at den forhadte og farlige asbest ikke længere anvendes i fremstillingen af pladerne. Se alt om asbest her.

Desuden er de med til at sikre et godt indeklima, da de ikke angribes af svamp eller råd, som jo er et problem, der skal tages i betragtning i forbindelse med vores indeklima

Eternitbeklædning og din tømrer er et godt makkerpar

Som nævnt tidligere, er eternitbeklædning et af de materialer, som vi her hos din tømrer er begejstret for. Det giver huset et industrielt og meget enkelt look og er godt for indeklimaet.

Dertil kommer, at du kan få pladerne i mange forskellige farver og i flere skrukturer og udformninger – vi anbefaler dog, at du overvejer dine valg, da dit hus formodentlig en dag skal kunne sælges til en fornuftig pris.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag