Eternittag til den bedste kvalitet og pris

Hos Egerbyg har vi arbejdet meget med eternittage de senere år.

Derfor kan vil tilbyde dig en utrolig stor erfaring og viden på området, så vi kan give dig eternittag i høj kvalitet til en god pris.

Har du brug for en tømrer, der er ekspert i eternittag, bør du tage fat i os. Vi er kendt for vores bæredygtige håndværk i høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg laver dit eternittag

Efter nogle års forvirring omkring indholdet af asbest i fibercementen, som også kendes under eternit, vælger mange igen at bruge eternit i deres boliger.

Asbestfibrene er nu erstattet af cellulosefibre, og eternit har genvundet sin popularitet takket være dets holdbarhed, lethed og ikke mindst den rimelige pris.

Eternittage fremstilles af bæredygtige materialer i Danmark

Hos Egerbyg prioriterer vi det bæredygtige byggeri højt. Vi tager hensyn til bæredygtighed i vores materialevalg og anstrenger os for at finde det bedste til en fair pris.

Her er eternittag klart at foretrække, da det fremstilles af miljøvenlige materialer i Danmark, hvilket betyder en kort og miljøvenlig transporttid.

Vi giver en god pris på arbejdet med dit eternittag

Udover at være et yderst slidstærkt materiale har et eternittag den fordel, at det er åndbart. Det betyder, at den fugt, som naturligt opstår i en beboelsesejendom – eller hvor der er aktivitet i det hele taget – kan slippe ud, og dermed undgår man dannelse af kondens, som i værste fald kan føre til fugt og skimmel.

Desuden er det vanskeligt for svampesporer at få fodfæste på fibercementens overflade, hvilket bidrager yderligere til materialets modstand overfor råd og svamp. Mange vælger desuden at bruge eternit som del af boligens klimaskærm – også her har vi som entreprisevirksomhed en del erfaring.

Overvejer du at renovere eller bygge med eternit, er du velkommen til at indhente et tilbud med en pris, der holder.

Eternit i bedste kvalitet og til bedste pris

Eternittage findes i dag i mange forskellige udformninger og farver. Dertil kommer, at det er et byggemateriale, der har en vis lethed og en fair pris, uden at give køb på holdbarheden – eternittage er således yderst vejrbestandige og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Hvis du overvejer eternittag som det næste tag til din bolig og i den forbindelse ønsker referencer fra tidligere opgaver, kan du se dig lidt om på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.