Få hjælp til alle typer VVS-opgaver med Egerbyg

Hos Egerbyg råder vi over nogle af Danmarks dygtigste blikkenslagere, hvilket gør os i stand til at hjælpe med planlægning og udførsel af både små og store VVS-opgaver. Vi udfører således både mindre VVS-opgaver samt større enterpriseopgaver.

Nogle af de typiske opgaver som vi varetager inkluderer:

  • Kloak- og afløbsarbejde
  • Reparation eller udskiftning af vandrør
  • Varme- og energioptimeringer af boliger
  • Installation af toiletter, vaske og jacuzzier
  • Udskiftning af varmeanlæg

Få kompetent rådgivning til dit kommende projekt

Byggeprojekter der involverer VVS-arbejde, har ofte indvirkning på en lang række øvrige aspekter i en bolig eller på en arbejdsplads. Hvis man skal anlægge et nyt badeværelse, skal man ofte både anvende en murer eller en tømrer foruden en dygtig blikkenslager.

Hvis man skal anlægge et nyt tag eller energirenovere sin bolig, skal man ligeledes ofte både have hjælp fra en tømrer og en VVS-mand, samt en elektriker.

Derfor er det afgørende, at man ikke kun ser sine VVS-opgaver som en indkapslet silo. Hos Egerbyg gør vi en stor dyd ud af at rådgive vores kunder hele vejen igennem deres byggeprojekter. Med vores mange års erfaring inden for byggebranchen kan vi altid levere den bedste rådgivning og være med til at sikre, at dit næste projekt kommer til at forløbe glat, samt at det bliver færdigt til tiden.

Hvad koster en blikkenslager i timen?

Hos Egerbyg har vi faste priser på vores blikkenslagere – både for dig som er ny kunde og dig, der er tilbagevendende loyalitetskunde. Vi ønsker en gennemsigtig og transparent prispolitik, hvor du altid vil kunne finde vores timepriser.

Når du skal bruge en VVS’er, vil vi ofte sende et samlet tilbud, hvor du kan se prisen for arbejdet – og prisen for levering af eventuelle materialer. Du kan også selv vælge at stå for indkøb af materialer, så vi kun står for opsætning og installation. Det er helt op til dig.

Hos Egerbyg har vi erfarne blikkenslagere, der har et solidt kendskab til branchen og en mangeårig erfaring med alle former for VVS-arbejde. Derfor er vores medarbejdere yderst kompetente, når det kommer til tidsestimering på dine VVS-opgaver.

Hvorfor bør du får en VVS-mand til at se på opgaven?

Ligesom det er tilfældet med mange øvrige gør-det-selv-opgaver, så er der klare regler for, hvad man må lave selv, og hvilke slags opgaver man skal gøre brug af en fagmand til.

Og det gælder særligt når det kommer til VVS-installationer. Du må overordnet kun selv påtage dig mindre opgaver som installation af en radiator, udskiftning af blandingsbatterier eller tilslutning af vand til en vaskemaskine.

I disse tilfælde er selve VVS-installationen dog på plads.

Større opgaver såsom alle opgaver der er relateret til kloak- og afløbsarbejde, opsætning af nye VVS-installationer samt alle typer arbejde med gasinstallationer skal udføres af en uddannet blikkenslager. Men siden VVS-arbejde ofte ikke står alene, men som før nævnt har direkte betydning for andre dele af din bolig, så kan det altid betale sig at tage kontakt til en erfaren fagmand.

Vælg en entreprenør der kan varetage hele din opgave

Hos Egerbyg arbejder vi altid for at skabe de bedste resultater for alle vores kunder uanset deres størrelse eller budget.

Vi har mere end 10 års erfaring inden for en bred vifte af fag, herunder murerarbejde, tømrerarbejde og selvfølgelig VVS-arbejde. En af de store fordele ved at få os til at stå for dit projekt er, at vi råder over alle kompetencer, der skal til for at dit kommende projekt bliver en succes.

Ved at få os til at stå for alle aspekter af dit projekt, fra planlægnings- og rådgivningsfasen til det eksekverende arbejde, kan vi sikre, at alt viden bliver samlet et sted og udnyttet til fulde. Som kunde får du også den store fordel, at du kun har en stakeholder, som du skal have kontakt med. Det gør det nemmere for dig at bevare overblikket og være up-to-date på, hvor langt vi er med dit projekt.

Du kan se vores øvrige entrepriser her.

Få et tilbud på dit kommende projekt i dag

Hos Egerbyg sidder vi altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Kontakt os i dag og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag