FAQ - Vi svarer på dine spørgsmål

Garanti, tryghed og certificeringer

Hos Egerbyg er det en essentiel del af vores virksomhed at skabe tryghed for vores kunder. Vi forstår, at det kan være grænseoverskridende at åbne sit hjem op for håndværkere, og derfor tilbyder vi en masse garantier og tryghedsværdier til dig som kunde.

Garantiforordning

Egerbyg er medlem af Dansk Byggeri og tilbyder Byg Garanti

Som medlem af Dansk Byggeri betyder det, at du som kunde er dækket af Byg Garanti ordningen, der sikrer tab med op til 150.000 kr. inkl. moms for hver byggesag. Garantien dækker ved synlige fejl og mangler i op til tre år. Garantien dækker ligeledes i 10 år ved skjulte fejl og mangler. Garantien ydes dog ikke ved byggerier under én million. kr.

Læs mere om Byg Garanti her.

Egerbyg er kreditrangeret AA

Hos Egerbyg er vi kreditrangeret til at være AA på markedets mest anerkendte kreditvurderingmodel. Dette stiller en sikkerhed for dig, som kunde, da vores sunde økonomi afspejler godt håndværk, sund økonomi og en god etik. Se mere om vores kreditvurdering her.

Egerbyg er et aktieselskab

At vi er et aktieselskab betyder, at der stilles kapitalkrav til virksomheden, hvilket alene gør, at vi er et rentabelt foretagende, hvor du kan føle dig tryk og sikker på, at vi også er på markedet fremadrettet. Forskellen på et aktieselskab og andre virksomhedstyper er, at vi, som aktieselskab, ved etablering minimum havde en selskabskapital på 400.000 kr.

Ratebetaling er din sikkerhed

Ved større byggerier på over 5.000 kr. forfalder betalingen i løbende rater, der svarer til, hvor langt arbejdet er nået.

Det betyder, at hvis vi er færdige med 25% af byggeriet, vil du modtage en faktura svarende til 25% af tilbuddet. Inden den sidste rate forfalder, vil vi gennemgå det udførte arbejde sammen med dig, så vi kan gennemgå, om der skal udbedres fejl og mangler. Med denne betalingsprocedure kommer du ikke til at betale for mere end det arbejde, der allerede er udført.

Gennemsigtig prispolitik

Hos Egerbyg har vi en gennemsigtig og åben prispolitik, så du ved hvad du kan forvente og hvad du får, når du vælger os. På den måde sikrer vi os, at vi altid er det bedste match til dig, så du kan føle dig i trygge hænder.

Vi konkurrerer mest på faglighed, kompetencer og service, og disse værdier ønsker vi ikke at gå på kompromis med. Det betyder også, at vi ikke altid kan konkurrerer på prisen, da vi ikke vil tilbyde en lavere pris, end den ønskede kvalitet tillader. Da vi selvfølgelig godt ved og forstår, at prisen er vigtig for dig, kan du se vores pris her.

Egerbyg kvalitetssikrer

Da kvalitet er en af vores kerneværdier, stræber vi hver dag efter at overgå markedsstandarden for håndværkerarbejde. Det lykkedes ved, at hvert projekt har en kvalitetsmappe, der fungerer som et styringsværktøj for ledelse og medarbejdere.

Heri samles nødvendig information og dokumentation for det enkelte projekt. På den måde har relevante personer adgang til de oplysninger de skal bruge, for at gøre deres arbejde godt.

Kvalitetssikring er dokumentation om, at arbejdet er udført i overensstemmelse med de kvalitetskrav, der indgår af vores entreprisekontrakt. Hvis du ønsker en udvidet kvalitetssikringsprocedure, er det vigtigt at du definerer denne inden opstart af byggeriet, og inden underskrivelse af entreprisekontrakten.

Du kan se mere om de forskellige typer af kvalitetssikring her.

Reklamationer

Hos Egerbyg skal de opgaver vi løser være i orden, så du bliver glad og tilfreds med det arbejde vi har lavet. Alligevel kan der ske fejl, og vi vil gøre vores bedste for at håndtere reklamationer effektivt og retfærdigt.

Grundlæggende kan der være tale om fejl i det stykke arbejde vi har udført eller i de materialer, der er modtaget fra produktionen. I nogle tilfælde kan det også skyldes et uheldigt sammentræf af flere omstændigheder.

Læs mere om reklamationer, fejl og mangler samt uvildige fagmænd her.

Visuel bedømmelse af malerarbejde

Malerarbejde kan blive bedømt og opfattet forskelligt afhængigt af den pågældende lyskilde, der er i rummet.

Vi vil altid bedømme malerarbejdet i dagslys – uanset om det er malerarbejde udført på gips, puds, træ eller beton. Naturligt dagslys kommer ind gennem vinduer, døre osv., og vil altid give den mest optimale vurdering af malerarbejdet.

I rum og værelser, hvor der ikke er adgang til naturligt dagslys, vil malerarbejdet vurderes i kunstlys, hvor der anvendes en dagslyslampe på 120 W og 6500 Kelvin.

Når en vurdering af malerarbejdet finder sted, vil det ske i overensstemmelse med retningslinjerne fra Maleteknisk Rådgivning, MBK Sekretariat, Teknologisk Institut, Dansk Byggeri Malersektion og Danske Malermestre. Specifikke afstandskriterier og vinkler for vurderingen vil altid blive overholdt.

Læs mere om de specifikke krav til en visuel vurdering af malerarbejde her.

Arbejdsmiljø

Vores medarbejdere færdes i et sundt og sikkert arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på trivsel og forebyggelse. Med udgangspunkt i hver enkelt, ser vi hele vejen rundt om medarbejderen, kollegaerne, planlægningen og udførelsen af arbejdet, når vi skal skabe den bedste arbejdsplads for alle.

Vi foretager løbende vurderinger af arbejdsmiljøet og vurderer maskineri samt materialer i forhold til sikkerheden på arbejdspladsen.

Sikkerhedssko i dit hjem

Når vi kommer i dit hjem, sørger vi selvfølgelig altid for at begrænse de gener, som oftest er forbundet med at have håndværkere i hjemmet. Derfor vil vi normalt altid tage skoene af, når vi kommer ind i dit hjem.

Imidlertidigt gælder det ikke, når vi skal monterer vinduer, hvor det er et krav fra Arbejdstilsynet, at vi bærer sikkerhedssko. Dette skyldes, at vinduesrammerne er tunge og kan forvolde alvorlige skader, hvis vi skulle være så uheldige at tabe et vindueselement.

Vi håber på din forståelse og vil til hver en tid forsøge at undgå at komme ind i dit hjem med beskidte sikkerhedssko.

Certificeringer

Vi opgraderer vores kompetencer gennem efteruddannelse, certificeringer og autorisationer, så du kan få en endnu bedre service og kvalitet, når du investerer i din bolig.

Junckers

Junkers leverer uden tvivl nogle af de bedste produkter indenfor massive trægulve. Hvis du yderligere vælger os til at lægge gulvet, får du 20 års garanti på gulvene mod de normale år.

De ekstra 18 år skyldes, at vi som certificerede gulvlæggere har gennemgået en række kurser indenfor Junckers produkter og teknikker. Derfor kan vi argumenterer for, at vores efteruddannelser kommer dig til gode.

Hvis du har planer om nye, massive og holdbare gulve fra Junckers, så tag en snak med os, hvis du vil have en længere garanti.

Læs mere om Junckers certificeret gulvlægger

Velfac VinduesMester

Velfac VinduesMester er en certificering, der tildeles de håndværkvirksomheder, der har taget en specialuddannelse omkring Velfac vinduesprodukter. Derfor kan vi hos Egerbyg tilbyde professionel rådgivning og gratis opmåling af en certificeret Velfac vinduesmester.

Læs mere om VELFAC VinduesMester

Velux Dagslys-rådgivere

Bevågenheden og bevidstheden omkring klima og miljø blandt boligejere bliver større og større. Derfor ser vi også en større tendens blandt boligejerne til at efterisolere deres bolig.

Vi er rutineret i efterisolering og hjælper dig gerne med at få etableret effektive muligheder for naturlig ventilation og udskiftninger af luften, så du kan opretholde et god indeklima og modvirke fugtgener.

Ovenlysvinduer er et utroligt godt redskab til at udskifte luften i boligen. Det anbefales at man lufter ud i boligen 2-4 gange i døgnet. Der er masser af muligheder for ovenlys i din bolig og som Velux dagslys-rådgivere, er vi et kompetent valgt, når det gælder om at finde den rigtige løsning til din bolig.

Læs mere om Velux

BetterHome Partner

BetterHome er et partnerskab mellem Danfoss, Grundfoss, Rockwool og Velux, der med konstellationen vil sikre boligejere overskuelige valg i arbejdet med at gøre boligen mere energivenlig. Egerbyg er en af de udvalgte håndværkerer i BetterHome partnerskabet, der sikrer dig den nemme vej til energirenovering med kvalitet.

For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, tilbyder vi sammen med BetterHome energirenovering i tre udgaver. Dermed kan du selv være med til at afgøre, hvor omfattende og kostbart arbejde skal være. Vi har allerede gennemført flere energirenoveringer med succes. Din bolig kan sagtens blive den næste.

Læs mere om Better Home

Autoriseret Rockwool Partner

For at leve op til vores egne kvalitetskrav og garantere dig opdateret viden indenfor byggematerialer, metoder og grønne tiltag har vi gennemgået en række kurser og efteruddannelse hos Rockwool.

Det betyder, at vi er særligt udvalgte til at rådgive dig omkring isolering og energirenovering med produkter og metoder fra Rockwool. Vi udfører naturligvis også diverse isoleringsopgaver af vægge, tag og lofter.

Når arbejdet er udført, foretager vi en efterkontrol, hvor du – eller rettere din bolig – får en attest, der dokumenterer arbejdet og giver huset ekstra værdi i en salgssituation.

Læs mere om Rockwool