Er det tid til et tjek af dit flade tag ?

Så er Egerbyg et godt og sikkert valg. Vi er en entreprisevirksomhed, hvor bæredygtighed, og ansvarlighed går hånd i hånd med det gode håndværk, en fair pris og god service.

Vi har udført mange reparationer og udskiftninger af belægninger på flade tage, og vi kan til enhver tid hjælpe dig på vej.

Det første skridt på vejen er naturligvis et tagtjek, så du bliver opdateret på tagets tilstand.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Et fladt tag er ikke helt fladt

Et fladt tag behøver ikke at afskrække dig, hvis du for eksempel har forelsket dig i en villa med fladt tag. Det dårlige omdømme stammer fra en tid, hvor kvaliteten af tagpap var ringere, og hvor man ikke tog hensyn til en seriøs udluftning af tagkonstruktionen.

Vi har udført mange reparationer og udskiftninger af belægninger på flade tage. Tidligere var et fladt tag vitterlig helt fladt, og det affødte nogle problemer med kondensdannelse og afløb af regnvand og sne.

Når vi i dag konstruerer et fladt tag, skal det have en vis hældning netop for at forhindre, at vand eller sne bliver liggende.

Vi har siden 2007 drevet virksomhed og har udført mange forskellige opgaver i forhold til et fladt tag. Derfor kan du roligt tage kontakt til os, hvis du vil have en erfaren tømrer, der har en omfattende viden om flade tage til at hjælpe dig med svar på spørgsmål omkring materialer, pris, kvalitet og faldgruber – hvis du altså har betænkeligheder, ved at skulle købe et hus med fladt tag.

Flade tage kan være grønne og bæredygtige tage

Med vore dages fokus på bæredygtighed og ansvarlighed inden for byggeriet, ser man, at de flade tage i stigende grad bruges til kreative og rekreerende aktiviteter, da de ofte kan anvendes på en miljøvenlig og bæredygtig måde for eksempel som grønne tage, man kan opholde sig på og derved få et ekstra uderum til familielivet.

Vi er en entreprenør med fokus på bæredygtigt byggeri, og vi følger derfor nøje denne spændende udvikling med flade tage. Vi bifalder, at man tænker innovativt og med tanke på at kunne benytte husets femte væg til at opholde sig på.

Vi har erfaring med grønne tage, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om det praktiske, det holdbare og det prismæssige aspekt ved sådan et grønt, fladt tag.

Høj service, kvalitet i særklasse og en fair pris

I det hele taget lægger vi stor vægt på, at du som kunde skal føle, at du får en god service, grundig rådgivning og en fair pris, når du vælger Egerbyg som din håndværker.

Vi vil kendes som en håndværker, der er til at få fat på OG til at stole på. Derfor tænker vi os altid ekstra godt om og sørger for at have alle oplysninger, inden vi giver dig en pris, der holder.