Fodpaneler binder væg og gulv sammen

Mangler du en kvalitetsbevidst tømrer til at lave dine paneler i din bolig, så kontakt Egerbyg og få venlig betjening og super ekspertise til en skarp pris.

Fodpaneler binder væg og gulv sammen, hvilket giver dit hjem et eksklusivt look og tilfører rummet sjæl og varme, der får det til at virke færdigt og gennemført i indretningen.

Der er mange muligheder, når du skal vælge fodpaneler. De fås både som glatte og profilerede, præfabrikerede og skræddersyede til de kræsne. Dog er det ikke alle typer af paneler, der passer til alle stilarter, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du får valgt paneler med det helt rigtige udtryk, der passer til din bolig.

Spørg Egerbyg, hvis du er i tvivl, så kan du samtidig få ren besked om din pris for opgaven.

Nyd gavn
af vores erfaring

Panelerne skjuler ledningerne

Hvis du foretrækker en enkel og minimalistisk indretning, kan du bruge panelerne til at gemme ledninger væk.

Egerbyg kan hjælpe dig med at få den helt rette type paneler til den helt rette pris til din bolig.

Det er ikke en særlig omfattende opgave, hvis du skal have nogle simple flade paneler, der vil understrege enkelheden i den skandinaviske indretning. Derfor vil det være til en fair pris – selvfølgelig afhængig af, hvor mange der skal til for at dække behovet hos dig.

Du kan skåne dine vægge med paneler

Mange af vores kunder, som vi har lavet paneler for, har bestilt opgaven ud fra den betragtning, at det skåner væggene – og det er også korrekt.

Særligt i et hjem med små børn kan væggene få en hård medfart, når legetøj og små fingre konstant gnider eller ligefrem kører ind i væggene – så er det ikke en høj pris at skulle betale. Her er paneler en god løsning, da de er fremstillet i mere holdbare materialer og nemmere kan males eller repareres end en hel væg, der jo ikke sådan lader sig pletmale.

Sådan kan Egerbyg lave dine paneler

Hvis du bor i et ældre bondehus, skal panelerne have et helt andet udtryk, hvor panelerne som regel også er højere. Ønsker du dette, bør du læse om brystninger.

Endvidere vil panelerne have udskæringer, hvilket betyder, at det er en lidt anden pris, vi her taler om, når din tømrer skal i gang med arbejdet.

Til denne opgave benyttes gerne perlestaf. Så har du lyst til at læse mere, er dette værd at tage et kig på.

Ikke desto mindre nyder vi at lave sådanne opgaver, da det har mere karakter af snedkerarbejde, hvis vi skal hylde det originale håndværk, som arbejdet med paneler er.

 

Der findes også mere enkle metoder, der ikke er så kostbare – så kontakt endelig Egerbyg, hvis du har brug for tips om paneler.

Læs mere om vores fagområder en entrepriseformer.