Skræddersyede fodpaneler

Bor du i en ældre bolig med unikt træværk, eller stiller du særlige krav til boligindretningen, så kan Egerbygs snedkerere lave skræddersyede fodpaneler, som matcher dine ønsker 100%.

Hvad er skræddersyede fodpaneler?

Fodpaneler er et stykke træværk, som er placeret på den nederste del af din væg. Det markerer således overgangen mellem væg og gulv. Fodpaneler fås i mange udformninger og i forskellige højder, men fodpanelernes udformning er afstemt efter boligens stil.

Ofte er det sådan, at ældre boliger har højere fodpaneler med udskæringer eller anden udsmykning, hvorimod moderne boliger ofte har en diskret, lavere og glat fodpanel – i de fleste tilfælde hvidmalede med en blank maling.

At fodpanelerne er skræddersyede betyder, at de er specialfremstillede, så de passer præcis til din bolig. De laves gerne i eksempelvis perlestaf.

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvorfor vælge skræddersyede fodpaneler?

Hvis du bor i en ældre bolig, er det ikke unormalt, at der er helt unikke paneler, der i sin tid er fremstillet netop til din bolig. Står du overfor en renovering, kan løsningen være et skræddersyet fodpanel, hvis der for eksempel mangler paneler på et stykke af væggen.
Her kan vi hos Egerbyg være behjælpelige med vores dygtige snedkerere, som er vant til at klare den slags opgaver med finere forarbejdning og tilpasning af gode materialer.

Det kan også være, at der skal tages hensyn til en særlig indretning eller måske en rørføring, som umuliggør den standardiserede løsning omkring fodpaneler.

Hvad er alternativet til skræddersyede fodpaneler?

Alternativet til skræddersyede fodpaneler er de mange forskellige standardtyper, som du kan få i de fleste byggemarkeder.

Faktisk findes der utrolig mange typer, og det giver gode muligheder for at finde netop den type, du mangler hos dig.

Selvom træværket hos dig er med udskæringer er der nemlig en vis sandsynlighed for, at det er en udbredt type som fås som standard.

Få Egerbyg til at lave dine skræddersyede fodpaneler

Det er en eksklusiv løsning, hvis du skal have nye paneler i hel boligen, men drejer det sig om mindre reparationer, er det en opgave, som vi klarer på forbrugt tid og materialer.

Send os en mail med billeder, beskrivelse og en skitse med mål – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Læs mere om vores andre former for snedkerarbejde.