Egerbyg klarer forsikringsskaden

Skybrud, hussvamp eller ubudne gæster?

Vi har stor erfaring med forsikringsskader, og vi har arbejdet sammen med de fleste forsikringsselskaber med forskellige forsikringsskader – alt fra hussvamp til indbrud. Derfor kender vi til sagsgangen og kan være med til at sikre en smertefri proces.

Forsikringsskader er en sag for Egerbyg

I disse år er det desværre mere og mere almindeligt, at skybrud og kraftige regnskyl medfører omfattende skader på boliger landet over. Hos Egerbyg rykker vi hurtigt ud til forsikringsskader.

Det er ikke en rar fornemmelse at sidde i sin bolig og være nervøs for, om det skybrud, der er varslet, nu også bliver til noget.

Vi kan være med til at sikre dig rolige stunder, selvom regnen vælter ned.

Ved hjælp af en række nyttige tiltag, kan du sikre din bolig mod vandmasserne og føle dig bedre til mode – oveni købet til en god pris. Det samme gælder, hvis skaden allerede er sket.

Vi har hjulpet mange af sine kunder med forsikringsskader, vi er derfor godt inde i selskabernes fremgangsmåder. For eksempel er sætningsskader meget vigtigt at være opmærksom på bliver løst ordentligt både juridisk og praktisk.

Egerbyg stopper forsikringsskaden

I mange tilfælde er det vigtigt, at der hurtigt bliver taget hånd om skaden, så der for eksempel ikke blæser flere tagsten af dit tag eller kommer indbrud igen.

Vi er kendt for vores hurtige service, der blandt andet kommer til udtryk ved, at vi altid er til at få fat i, når du kontakter os inden for almindelig kontortid. Vi har folk ved telefonen, og når du sender os en mail, besvarer vi samme eller næste hverdag.

Den effektive svartid er en forudsætning for, at vi kan få stoppet skaden i en fart, og det er ikke en service, der betyder højere pris for vores ydelser.

Typiske forsikringsskader udføres af Egerbyg

Efter vand i kælderen er det vigtigt at få affugtet lokalerne, så følgeskader som råd og svamp begrænses eller helt elimineres. Derudover vil vi i mange tilfælde også inddrage andre faggrupper såsom VVS og blikkenslager, da skaderne er kommet af en grund.

Er skaden sket, er vi eksperter i at få udbedret denne type forsikringsskader, og vi har således stor rutine i at oplægge tagsten og tagplader efter stormskader.

Vi hører til blandt de kompetente entreprisevirksomheder, der leverer kvalitetshåndværk til en favorabel pris.

Forsikringsskader i forbindelse med indbrud

Hvis der er opstået skader på døre eller vinduer som følge af indbrud, er det selvfølgelig også en forsikringssag, som vi tager hånd om på hurtig vis og til en fair pris.

Er du så uheldig, at din bolig har været ramt af brand og har brandskader, er vi også mand for det.

Vi kan udskifte hele eller dele af ramte tagkonstruktioner, ligesom vi problemfrit kan sætte hele lejligheder i stand med vores faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper.

Læs om andet arbejde vi udfører.

Nyd gavn
af vores erfaring