Franske døre – funktionalitet og lethed

Franske døre er en god løsning til dig, der ønsker muligheden for at lukke af mellem sammenhængende stuer uden at miste luft og lethed i boligen.

Har du allerede franske døre med fyldninger, kan disse nemt udskiftes med glas, så lyset fint trænger igennem stuerne.

Nyd gavn
af vores erfaring

Valg af glas

Har du en bolig med massive franske døre mellem stuerne, er det en let manøvre at lukke mere luft og lys ind i ved at erstatte fyldningerne i træ med glas.

Du kan vælge mellem klart glas for maksimalt lysindfald og frostet glas, der både giver lys og en anelse mere diskretion, da det blot er konturerne, der ses igennem glasset. Er du til ekstra elegance, er det muligt at vælge facetslebet glas.

Franske døre du kan se i gennem

Med vores moderne livsstil kan det være rart at kunne lukke af for omgivelserne og give sig selv lidt fred til tankerne.

Her er de franske døre en funktionel løsning, hvor du kan isolere dele af boligen mod støjgener uden at skulle føle dig isoleret.

Vælger du en udgave med glas, kan du nemlig stadig se, hvad der foregår i den tilstødende stue – og det kan være en fordel for dig, der har børn.

Sikkerheden i forbindelse med børn og glasdøre

Har du børn og glasdøre, kan det være en god ide at montere sikkerhedsfilm på glasset. På den måde undgår du, at uheldet sker og mindre børn kommer til skade, hvis glasset i døren skulle gå i stykker.

Med de transparente sikkerhedsfilm forebygger du flyvende glassplinter i tilfælde af ituslået glas.

I dag findes der typer af sikkerhedsfilm, som stort set ikke kan ses, er ridsefast og tillader op til 90% lysgennemgang. Derfor er franske døre i dag ikke kun super flotte, men også sikre.

Egerbyg – nem proces fra start til slut

Egerbyg er en moderne entreprisevirksomhed, som selvfølgelig også kan hjælpe dig med de franske døre; uanset om de skal etableres eller blot have glas i fyldningerne.

Start med at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon – vi har altid folk ved telefonen.

Du kan også sende os en beskrivelse af dit projekt, en skitse med mål og et foto, så kan vi ofte give et tilbud alene ud fra dette.