Få en praktisk gangbro og efterisolering

Hos Egerbyg hjælper vi dig gerne med at få lagt en gangbro, der tager hensyn til isoleringsmaterialet på loftets gulv.

Kontakt os allerede i dag og vedlæg gerne tegninger med mål, billeder og en detaljeret beskrivelse af dit projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Nyd gavn
af vores erfaring

En gangbro giver dig bevægelsesfrihed på loftet

Bor du i et hus med et ubeboet loft, kan vi kun anbefale dig at få etableret en gangbro, der giver dig fri adgang til installationer og tagkonstruktionen uden du behøver at træde på isoleringen, som derved kan miste noget af sin isoleringsevne.

Ønsker du at få en gangbro, der udfylder hovedparten af loftarealet, er dette i de fleste tilfælde også en mulighed, blot du husker at tage højde for luftcirkulation med udluftningsspalter for hver meter gangbro.

Egerbyg klarer din gangbro

Hos Egerbyg hjælper vi dig med at få lagt en gangbro, der tager hensyn til isoleringsmaterialet på loftets gulv.

Vi anvender forskallingsbrædder, som vi lægger på strøerne for at sikre fri luftcirkulation under gangbroen. Hos Egerbyg etablerer vi som hovedregel en gangbro med en bredde på ca. 60 cm.

Gangbroer og efterisolering

Har du allerede en gangbro på loftet kan det ved efterisolering være nødvendigt at hæve gangbroen for at få plads til de ekstra mm isolering.

I mange tilfælde er gangbroen med til at stabilisere huset, så her anbefaler vi, at man hæver gangbroen for at luftens fortsat kan cirkulere frit på trods af ekstra mm isolering. I praksis etablerer vi en ny gangbro oven på den gamle og sikrer også her rigeligt med luft under brædderne.

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan etablere en gangbro på dit loft.