Gipsvæg

Gipsvægge – når nye behov opstår

Mangler du en tømrer, der er super kompetent, når det gælder gipsvægge, så behøver du ikke lede længere end til Egerbyg, hvor du får mest viden og dygtige folk til en super pris

Gennem de senere år har vi som tømrer opbygget stor erfaring og viden, når det handler om at få etableret gipsvægge til en super pris. I tak med at din familie ændrer sig, bliver jeres pladsbehov anderledes og i sådanne situationer er det rart at kunne skabe nye ruminddelinger på en nem og effektiv måde.

Oveni købet til en meget fordelagtig og børnevenlig pris. Der er garanteret flere muligheder end du aner og vi deler glade ud af vores viden, så du kan få skabt rum til nye oplevelser med gipsvægge – udført af din egen tømrer til din egen pris.

Gipsvægge skaber nye rum til familien

Det er et faktum, at ikke alle holder sammen for altid. Derfor opstår der hele tiden nye strukturer i nye og gamle familier. Som bekendt medfører sådanne ændringer som regel, at der også er ændrede behov for, hvordan rummene i din bolig er indretter.

Heldigvis kan du med hjælpe fra din tømrer, en stålkonstruktion og en bunke gipsplader inddele din bolig på måder, der passer bedre til jeres nye behov – svaret hedder gipsvægge og er temmelig ukomplicerede at etablere. Når en af de ansatte fra tømrerfirmaet Egerbyg har været ude hos dig og bygge en gipsvæg, kan du glæde dig over nye muligheder for udfoldelse til en pris, der er til at betale.

En tømrer, en gipsvæg – nye muligheder for dig

Selvom overskriften her lyder let, afspejler den faktisk meget fint, hvordan din tømrer på en super nem og billig måde kan skabe nye værelser til dig og din familie. Etableringen af væggen er ikke alene hurtigt overstået. Den efterlader heller ikke store huller i budgettet, for med vores pris på gipsvægge, kan du stadig få råd til de sjove aktiviteter udenfor – nå ja, husets fire gipsvægge…

Går du og overvejer hvordan, du kan trimme din bolig, så den er optimal tilpasset jeres behov, så kontakt din tømrer for at få svar på alle de spørgsmål du måtte have mht. pris og udførelse.

Gipsvægge til gode priser siden 2007

Vi har etableret gipsvægge til familier, virksomheder og institutioner i mange år, og vi bliver aldrig trætte af det!

Derfor er vi det bedste sted at starte, når du trænger til ren besked om, hvilke muligheder du har for at udvide antallet af værelser ved at bygge en gipsvæg eller to til en fair pris.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag