Glasdør med gennem-kig og ekstra lys

En glasdør giver lys og lethed i dit hjem. I mange tilfælde er det også en praktisk foranstaltning, der giver dig mulighed for at kunne lukke af uden at miste overblik og føling med, hvad børnene foretager sig i det tilstødende rum.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvad er en glasdør?

Glasdøre er en dørtype, hvor det meste eller dele af døren består af glas. Der kan fx være tale om en traditionel fyldningsdør, hvor fyldingerne er udskiftet med glas, men også mere moderne udgaver, hvor en ramme omslutter et større glasparti er udbredte – såkaldte helglasdøre, hvor hele dørbladet består af glas. Denne type forekommer ofte i bl.a. i kontormiljøer.
Ellers findes glasdøre i private hjem som franske døre eller en form for skydedøre, når der er tale om indvendige døre.
Mange hoveddøre har i dag også store eller små glaspartier.

Ny dør med glasparti

Når du skal have en ny indvendig dør eller en ny hoveddør,er der i dag rige muligheder for at vælge et design med store eller små glaspartier.
Fordelen er, at du med glaspartier i dørene sikrer, at lyset trænger i gennem boligen og giver dig en let fornemmelse, som er med til øge komforten i hjemmet. Med den åbne boligindretning, som er meget brugt i dag, kan glasdøre være en funktionel løsning, der kan lukke af for støj og uro samtidig med, at du kan følge med i hvad resten af familien foretager sig.

Hvilken glastype skal jeg vælge?

Alt efter hvilken type glasdør, du er på udkig efter, er det muligt at vælge glastyper med forskellige egenskaber.
Er du i gang med at købe ny hoveddør, kunne det være en god ide med lavenergi-glas, der virker ekstra isolerende.
Du kan selvfølgelig også vælge hærdede glastyper, der er mere brudsikker end det almindelige glas – faktisk leveres helglasdøre med hærdet glas; en løsning som er værd at overveje – også til fx skydedøre og franske døre.

Egerbyg monterer glasdøre

Det gælder både hos private og i kontormiljøer.
Overvejer du at få en glasdør, så brug vores kontaktformular øverst på siden og lad os tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få monteret en glasdør hjemme hos dig.Hvis du tager et billede af den eksisterende dør og supplerer med en skitse med mål, finder vi hurtigt frem til, hvad din nye dør skal koste.