Glatte døre er førstevalget i moderne boliger

Med et minimalistisk ydre er en glat dør et let og fornuftigt valg, der passer til alle former for indretning – vælg eventuelt en farvet udgave, hvis du ønsker et farvet indslag som modvægt til hvide vægge.

Nyd gavn
af vores erfaring

Glatte døre

Uanset hvilken type bolig du har, kan den glatte dør indgå som en ideel løsning i indretningen.
Vælger du den hvide udgave, får du en dør med et klassisk og let udtryk, men har du mod på en lidt utraditionel løsning, kan du også vælge forskellige former for effekter – ligesom den glatte  fås i et væld af forskellige farver.

Skandinavisk minimalisme og glatte døre

Hos Egerbyg er Swedoor en af vores mest brugte leverandører, og her kan du vælge mellem alle former for glatte døre. Vi anbefaler altid en massiv dør, da en solid dør i en god, massiv kvalitet kan holde i mange år fremover – bliver det nødvendigt kan du altid udskifte hængsler og håndtag.
De fleste glatte døre er i dag oftest fremstillet af mdf-plader og karmen af fyrretræ. Dertil kommer særlige egenskaber – fx brandhæmmende eller lydisolerende udgaver, som kan tilkøbes efter dit behov.

Få inspiration fra Swedoor

Skal du skifte dine døre?

Når du skal skifte dine indvendige døre bør du først og fremmest se på, hvilken dørtype der passer til boligens arkitektur og stil. I en ældre villa kan det være en bedre ide at vælge en fyldningsdør, som svarer til de oprindelige døre; ligesom samme fyldningsdør næppe harmonerer godt i en moderne, minimalistisk villa.
Derudover kan det betale sig at udskifte karmen samtidig, da du kan opleve problemer med tilpasningen – en dør, der binder eller ikke fungerer optimalt er en irritationskilde og dette kan du undgå ved at skifte begge dele på en gang.

Nye glatte døre? – her hjælper Egerbyg

Hvis du skal have nye døre, anbefaler vi altid, at du tager på byggeudstilling og ser på mulighederne ”live”
På den måde kan du vælge helt rigtigt og opdage muligheder, du ikke ville se ellers.
De fleste indvendige døre måler 210 cm i højden og mellem 70-90 cm i bredden, sørg for at være omhyggelig i din opmåling, så du undgår ærgerlige fejl.