Skal vi sætte dine fodpaneler op?

Opsætning af fodpaneler er et enkelt stykke arbejde, som kun ved samlinger og hjørner kan være en smule vanskeligt.
Alligevel er det ofte fodpanelerne, som gør-det-selv projektet strander på.

Der er mange muligheder, når du skal vælge fodpaneler. De fås både som glatte og profilerede, præfabrikerede og skræddersyede til unikke træværksgulve.

Uanset om du kørt fast i dit eget projekt eller ikke har tiden til at sætte fodpanelerne på plads, gør vi det naturligvis gerne for dig.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Fodpaneler sikrer en elegant overgang mellem gulv og væg

Fodpaneler ses i næsten alle boligens rum, hvor de giver en elegant finish og sikrer et harmonisk helhedsindtryk i din bolig.

Undtagelsen er de tilfælde, hvor klinker, fliser eller måske en terrazzobelægning når helt ind til væggen.
Med fodpaneler skjuler du den sprække mellem gulv og væg, som er nødvendig for at give et organisk materiale som træplanker plads til at udvide sig.

Mangler du at få opsat fodpaneler, skal de tilpasses eller repareres, så udfyld formularen og få fat i Egerbyg nu!

Fodpaneler i træ eller plast – massive eller hule

Fodpaneler findes i mange forskellige træsorter. De mest almindelige er af fyrretræ, men du kan også vælge en lidt mere kostbar løsning i form af andre træsorter som fx eg eller ask. Fælles for disse er, at det er hårdere træsorter, som derfor er mere modstandsdygtige overfor slitage.

Der findes desuden fodpaneler i plast og til dig, der ønsker det minimalistiske look uden ledninger langs væggene, kan der også fås hule fodpaneler med plads til kabelføring.

Fodpaneler i forskellige stilarter

I ældre bygninger er fodpanelerne ofte profilerede og smukt udformede. Faktisk forekommer der i flere områder af landet særlige mønstre, der er designet til netop denne specifikke lokation. I sådanne tilfælde er mønstrene opkaldt efter f.eks. Randers, Esbjerg, Vesterbro eller Frederiksberg.

Bor du i en lejlighed eller et hus med disse fodpaneler, er det stadig muligt at købe disse unikke paneler og ligesom med al anden indretning, kan vi hos Egerbyg kun anbefale at vælge disse ”originale” profiler, hvis de oprindelige trænger til en udskiftning.

Når din tid er for kostbar til håndværkere

Vi synes, det skal være nemt at indhente tilbud og overslag på tømrerarbejde.

Derfor kan du tage nogle billeder af de steder, hvor panelerne skal sættes op, foretage en præcis opmåling og sende os en beskrivelse af opgaven, så vurderer vi opgaven og vender hurtigt tilbage med en pris.

Er vi i tvivl, kontakter vi dig for uddybende spørgsmål, inden du får et overslag.