Gulvafslutning i forskellige niveauer

Flotte afslutninger på gulve med niveauforskel giver elegant finish i boligen.

Derfor har vi fokus på detaljen og den håndværksmæssige udførelse, når din bolig skal være noget særligt.

Afslutninger mellem gulve

Hvis der er stor forskel mellem gulvene i din bolig, kan du alt efter højden vælge at få lavet et lille trin eller blot få sikret en elegant overgang med overgangsprofiler eller dørtrin. Profilerne fås i mange variationer og hvis du ønsker det, er der selvfølgelig også mulighed for den helt skræddersyede løsning, hvor vi snedkererer noget ganske særligt til dig.

Hos Egerbyg har vi evner og øje for at tilføre den sidste finish, så afslutningen mellem gulve og overgangene mellem gulvniveauerne bliver elegante.

Nyd gavn
af vores erfaring

Hver detalje tæller

Hver en lille detalje tæller, og det er nemlig detaljerne, som giver din bolig det unikke look. Hvis du har muligheden og modet til at indrette dig utraditionel, er vi hos Egerbyg altid klar til at tage en snak om, hvordan du kan renovere og sætte i stand, så du bevarer det gamle og gør det til noget særligt sammen med noget mere moderne.

Gulve i forskellige niveauer

En spændende boligindretning indbefatter ofte, at du har niveauforskelle der forstærker indtrykket af en utraditionel bolig med plads til eksperimenter.
I den særprægede indretning er der ikke plads til at gå på kompromis med kvaliteten af materialer eller håndværket.

Hos Egerbyg er vi naturligvis kompromisløse på begge områder.