Er du til planke-, parket- eller linoleumsgulv?

Egerbyg lytter til dine behov og finder sammen med dig den gulvløsning, der bedst matcher dine behov – uanset om du overvejer en reparation af dit eksisterende gulv eller et helt nyt.

Vi leverer, monterer og reparerer former for trægulve og linoleumsgulve, og vi hjælper dig gerne af med dit gamle gulv.

Nyd gavn
af vores erfaring

Nyt gulv til en god pris? Så kontakt Egerbyg

Står du med tankerne om reparation eller nyt gulv, så er du godt hjulpet hos Egerbyg. Lad os tage en snak om dine ønsker, muligheder og pris på nyt gulv

Hvis din bolig trænger til et nyt gulv, er det et godt sted at starte hos Egerbyg. Siden 2007 har vi løst mange forskellige opgaver inden for faget. Vi har repareret stribevis af gulve og lagt lige så mange nye i et utal af forskellige træsorter, tykkelser og kvaliteter.

Vi kan finde frem til netop det gulv, der passer bedst til dit hjem, dine ønsker og til en pris, der tilmed matcher dit budget. Under projektet benytter vi, hvis det giver mening, gerne støvvægge, for at sikre maksimal komfort for dig under renoveringen.

Egerbyg lægger dit perfekte gulv til en perfekt pris

I tilfælde af, at du overvejer at reparere dit gulv, er vi en entreprisevirksomhed, som også inden for dette område, har stor viden og erfaring i, hvordan vi gør det på bedste vis, så du bliver tilfreds og glad for resultatet.

Der er også her utallige muligheder, og du skal endelig kontakte Egerbyg for tips, tricks og inspiration til det gulv, du drømmer om til en fornuftig pris.

Udover at være fagligt kompetente, og at vi altid leverer et godt stykke håndværk, fokuserer vi også på bæredygtighed. Derfor er vi også opmærksomme på, at de materialer, vi anvender til dit gulv er fremstillet på en bæredygtig og ansvarlig måde.

Fokus på service

Hos Egerbyg har den gode service og kontakten til kunderne altid haft høj prioritet. Det betyder bl.a. at vi vil kendes som den entreprisevirksomhed, der ikke blot leverer håndværksmæssig kvalitet til fornuftigt pris, men også er nem at kommunikere med og som holder kunderne godt orienteret omkring, hvordan en given opgave skrider frem.

Det har givet os en fast skare af tilfredse kunder, der har fået udført alle former for håndværkerarbejde.

Et nyt gulv giver et frisk pust til din bolig

Et nyt gulv til en fornuftig pris kan stå øverst på din ønskeliste længe, og vi hjælper dig med at opfylde dit ønske.

Du kan vælge et gulv i træ, fliser, linoleum, klinker eller noget helt tredje. Som din gulvmand vil vi anbefale dig at overveje, hvilke krav du har til dit nye gulv, og her tænker vi ikke kun på pris, design og kvalitet, men også i forhold til, hvor meget vedligeholdelse, du har mod på at udføre.

Hvis der allerede er et gulv, som du nu vil udskifte, så har konstruktionen af gulvet betydning for materialer og design af dit nye gulv.

Vælger du at renovere et eksisterende gulv, har vi gode forslag til, hvordan det originale gulv kan sættes i stand, så det giver boligen sit eget særpræg.

Læs om resten af vores fagområder og entrepriseformer.