Gulvreparation

Uanset om dine gulve er beskadigede eller blot lettere slidte, er der hjælp at hente hos Egerbyg. Vi reparerer alle gulvtyper  lige fra udskiftning af parketstave til udbedring af knirkende trægulve eller slidt linoleum.

Trægulve, linoleum eller andre typer lamelgulve hører til blandt de mest almindelige gulve i hjemmet.
De fleste gulve er som udgangspunkt robuste og langtidsholdbare, hvis de er lagt korrekt, og du har sørget for at vedligeholde dem jævnligt efter anvisningerne.
Graden af slitage og risikoen for skader afhænger naturligvis også af, hvor mange, der færdes på de pågældende arealer

Nyd gavn
af vores erfaring

Reparation af trægulve

Har du trægulve, så er fugtskader de mest almindelige former for skader. Fugten påvirker det organiske træmateriale og får plankerne til at udvide sig. Derved opstår risikoen for, at gulvet bliver ujævnt og ligeledes påvirker væggene med tryk.

Hel eller delvis udskiftning af planker eller stave på et fugtskadet gulv, er ofte løsningen ved en reparation.

Reparation af linoleumsgulve

Mange skader på linoleumsgulve opstår som følge af, at gulvet er blevet vedligeholdt og vasket med forkerte midler. Det skader linoleummets øverste lag, som derved mister sin glans og smudsafvisende evne, hvilket gør linoleummet træt og snavset at se på.

Med tiden vil dit linoleumsgulv blive slidt og ridset, men dette forringer ikke gulvets modstand over for slid som sådan. Med de rette fagfolk ved hånden, kan dit linoleumsgulv slibes op og blive som nyt.

Reparation af lamelgulve

Der findes ligeledes lamelgulve, hvor det øverste lag består af 4-12 mm massivt træ oven på underliggende lag af mdf- eller spånplade.
Jo tyndere toplaget er, desto større er risikoen for hakker eller småhuller, der i værste fald åbner op til de underliggende lag, og derved gør belægningen sårbar over for vand og fugt.
Er der trængt vand ind, vil gulvet bule op og vi anbefaler i så fald en udskiftning af gulvet.