Funktionel indhegning til affaldscontainere

Er du træt af affaldscontainere, der tager den pæne udsigt?

Egerbyg hjælper dig med at lave en diskret indhegning, der fungerer som et affaldsskjul.
Vælg mellem forskellige former for træ, der passer til dit hus eller dine gårdarealer.

Kontakt os allerede i dag – send gerne billeder, en skitse med mål samt en beskrivelse, så kan vi hurtigt give dig et overslag på opgaven.

Nyd gavn
af vores erfaring

Sortering af affald kræver flere containere

Affaldssortering bliver mere og mere almindeligt i de enkelte husholdninger. Det indebærer som regel, at man ender med to-tre affaldscontainere, der skal placeres, så de er nemt tilgængelige for renovationsarbejderne.

Mange synes containerne skæmmer udsigten og vælger at få bygget en indhegning, der fungerer som skjul og fast placering for containerne.

Indhegninger til gårdens miljø

Du kan vælge mellem flere løsninger i træ, så det skulle være muligt at finde en smagfuld løsning, der passer ind i netop dine omgivelser.

Mange gårdlaug vælger at få lavet en indhegning i planker, da de ofte har mange, større containere, der skal inddækkes. Derudover skaber indhegninger også små lækroge, som kan være en mulighed for at optimere gårdmiljøet.

Affaldsskjul i forskelligt træ

Blandt private er der tit brug for knapt så massive affaldsskjul, som nemt kan passe ind i et indhak i f.eks. en indkørsel eller i forbindelse med et plankeværk eller en hæk.

For at lette udtrykket kan muligheden være en indhegning i for eksempel pileflet eller som del af raftehegn. Disse to eksempler falder nemt i med omgivelserne i haven og omkring boligen.

Ønsker du at få en overdækket løsning kan det klares med et skelet af bjælker og et tag – enten blot af planter som for eksempel blåregn eller trapezplader.

Få et hurtigt tilbud på en indhegning

Uanset om din indhegning er beregnet til affaldsskjul eller som cykel- eller barnevognsskur, så er vi hos Egerbyg klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Vi har gennem mange år løst utrolig mange opgaver og har derfor stor erfaring i at give tilbud baseret på billeder, skitser og en beskrivelse af den opgaver, du ønsker at få hjælp til.

Læs om andet entreprenørarbejde vi udfører.