Har du høje paneler med lokalt tilsnit?

Rundt omkring i landet findes specialdesignede paneler med særlige profiler, der er fremstillet til bestemte bydele og områder som f.eks. Frederiksberg, Svendborg eller Randers.

Mange af disse paneler fås stadig, og hvis du mangler en kompetent og effektiv tømrer til at montere høje paneler hos dig, så udfyld formularen og tag en snak med Egerbyg.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Gør-det-selv eller Egerbyg?

Du kan sagtens selv montere dine paneler, det er ikke svært i sig selv. Det kræver en smule snilde ved samlinger og hjørner, ligesom du naturligvis skal sørge for at profilerne kommer til at passe korrekt.

Har du ikke modet, så send os nogle billeder af, hvor du vil have panelerne monteret sammen med en målfast tegning og beskriv detaljerne omkring opgaven.

Vi vender tilbage på førstkommende hverdag med en pris.

Panelerne beskytter væggen

Høje træpaneler kan ikke alene være med til at give boligen et løft, de beskytter også væggen mod fedtede barnefingre og almindelig smuds.

Det vigtigste er selvfølgelig at tilpasse valget af paneler til boligens øvrige arkitektur, og den gamle herskabslejlighed eller patriciervilla bolig kalder naturligvis på de profilerede paneler, hvorimod forholdsvis enkle paneler i perlestaf kan være førstevalget til murermestervillaen.

 

 

Høje paneler fra en svunden tid

Høje fodpaneler er et af de karakteristiske kendetegn i mange ældre boliger og vi vil til enhver tid anbefale dig at bibeholde de flotte høje paneler, selvom du renoverer boligen. Dette gør vi gerne med materialet perlestaf, læs om det her.

De fleste paneler er fremstillede af træsorter som fyr, eg, bøg og mahogni, men i dag findes der også billigere løsninger i mdf-plade eller endog plastik, som du kan skjule ledninger bag ved – disse er dog almindelige lave fodpaneler.

Høje vægpaneler giver ro og elegance

Med de høje vægpaneler tilfører du rummene i din bolig ro og elegance samtidig med, at beklædningen varmer og giver en følelse af luksus.

I dag fås de fleste høje vægpaneler som moduler i forskellige mål og profiler, der let kan tilpasses rummets dimensioner og desuden fås de fleste i en malet udgave, så du slipper for malerarbejde efterfølgende.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde, læs mere på det blå link.