IdealCombi – knastfri vinduer i kernetræ

Med Egerbygs ekspertise og danske kvalitetsvinduer i solidt kernetræ uden knaster får du vinduer, der holder i mange år fremover.
Vælg mellem vinduer udelukkende i træ eller en kombination af træ og aluminium, der er vejrbestandigt og letter vedligeholdelsen.
Vi er klar til at dele vores viden og erfaring med dig.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Trævinduer udført efter traditionelle metoder

Træ er ikke bare træ. Af denne grund diskuteres det stadig, hvorvidt gamle vinduer skal udskiftes eller renoveres.

Gamle vinduer er ofte fremstillet i kernetræ, som er tættere i strukturen pga. en langsommere vækst.
Den tættere struktur medfører længere holdbarhed og bedre beskyttelse mod svamp og råd.

Som en kvalitetsbevidst fabrikant af vinduer anvender IdealCombi 90% kernetræ i produktionen af trævinduer. Derudover fremstilles vinduerne efter en særlig en metode, der fjerner knasterne fra træet, så holdbarheden forlænges og de gullige udtræk af harpiks minimeres.

Se evt. mere på www.idealcombi.dk og find ud af, hvor du kan tage hen for at se dine vinduer, inden du beslutter dig endeligt.

Læs også vores Køreplan for nye vinduer/døre her

Vinduer i kombinationsmaterialer

Med vinduerne fra IdealCombi kan du kombinere træets naturlige og organiske egenskaber med den praktiske og enkle ramme i lakeret aluminium.

En kombination, der er med til at gøre det nemmere for dig at passe på dine vinduer. Den udvendige aluramme er god i det danske klima og kan holde i flere årtier uden du behøver at slibe og male.
Alurammen fås i flere farver med såvel en mat som blank overflade og med den indvendige træramme, bibeholdes træets isolerende effekt og det nordiske venlige udtryk i boligindretningen.

Kernen af komposit modvirker kuldebroer

En af udfordringerne ved brugen af aluminium og træ er, at den udvendige aluramme er kold og kan medføre en kuldebro, der føles som ubehagelig træk fra vinduet.

For at modvirke denne kuldebro, har IdealCombi udviklet en kerne af komposit – et holdbart blandingsmateriale – der hindrer den udvendige kulde i at trænge ind.

Når kulden på den måde holdes ude, begrænses varmetabet og du sparer penge i dit varmeregnskab.

Din tømrer er din vinduesekspert

Siden Egerbyg startede i 2007 har vi hjulpet mange af vores kunder med at finde frem til nye vinduer, der var det rigtige valg for dem.

Dermed har vi opbygget en stor erfaring i, hvad du skal tage stilling til, når du skal vælge. En viden, som vi gerne deler med dig, så du kan foretage et valg, du bliver tilfreds med i årene formover.