Nem adgang med inspektionslem

En inspektionslem giver dig nemmere adgang til installationer, cisternen på dit indbyggede toilet eller måske til et pulterrum.

Inspektionslemme fås i standardudgaver i forskellige dimensioner og er nemme at bygge ind i fx en gipsvæg.

Falder dit behov uden for de præfabrikerede mål, er det som regel en smal sag at lave en skræddersyet lem, der passer ind i din bolig.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Indbyggede elementer i boligen

I dag er den minimalistiske boligindretning mere udbredt end nogensinde og det betyder, at vi i stigende grad ønsker at skjule fx cisternen på toilettet, installationer og rørføringer. Det er forståeligt, men betyder også vanskeligere adgang, hvis uheldet er ude og tingene skal repareres.

Du kan komme noget af denne problematik i møde, hvis du vælger at installere en inspektionslem, der kan lette afgangsforholdene.

Inspektionslemme i forskellige udgaver

Hos byggemarkeder fås mange forskellige udgaver af inspektionslemme. Forskellige lukkemekanismer, materialer og mål gør det muligt at finde en lem, der skal tilgodese dine behov.

Gipsplade eller stål er det mest udbredte materiale og med en gipsoverflade, kan du vælge at behandle lemmens overflade, stort set som du ønsker. Lemme med en stålplade som låge kan ofte fås eller i hvert fald bestilles i flere farver, så der også her er en vis valgfrihed og mulighed for, at du kan finde en, du kan bruge.

Den skræddersyede løsning

Vi kan naturligvis også hjælpe dig, der har helt særlige krav til, hvordan din lem skal udformes og hvilke mål, der passer ind i indretningen hjemme hos dig

Har du brug for rådgivning omkring en inspektionslem til fx elinstallationer, pulterrum eller skunk, så kontakt allerede i dag Egerbyg.