Isolering i dine lysninger?

Få en tømrer til at kontrollere, om dine lysninger er isoleret bedst muligt.
Du kan kontakte Egerbyg og få en god pris.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Trænger dine lysninger til isolering?

Hvis du bor i et ældre hus kan det være en god ide at få en tømrer til at kontrollere, om dine lysninger er isoleret bedst muligt. Du kan kontakte Egerbyg og få en god pris på opgaven.

Tømrerfirmaet Egerbyg har siden 2007 været et tømrerfirma med fokus op bæredygtigt byggeri, håndværksmæssig topkvalitet og ansvarlighed i branchen samtidig med, at vi leverer arbejde og udfører opgaver til en fornuftige pris.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med at isolere vægge, lofter og også lysninger. Dette er først og fremmest i ældre huse, hvor isolering ikke var det store problem, da husene blev opført. En af de ting, der gør det ekstra vigtigt at være opmærksom på, om dine lysninger er godt nok isolerede er, at der tit sidder en radiator i umiddelbar nærhed af vindue og lysning og dermed kan varmetabet blive ekstra omfattende.

Hvordan har dine lysninger det med varmen?

En af de ting vi ofte støder på, når vi kommer ud for at løse forskellige tømreropgaver er, at lysningerne omkring vinduerne ikke er godt nok isolerede. Det er ærgerligt, hvis man har nye vinduer, for i sådanne tilfælde er det jo ikke vinduerne der er utætte, men lysningerne rundt om. Dette kan imidlertid afhjælpes med en isolering af lysningen.

Vi har stor erfaring omkring netop denne form for isolering og kan derfor hjælpe dig med at reducere udgifterne til dit varmeforbrug. Det koster selvfølgelig nogle penge at foretage en isolering af din lysning, men husk på, at pengene er en investering, der hurtigt betaler sig ind, når du oplever en mindre varmeregning fremover.

Få en tømrer til at hjælpe dig med isolering af lysninger

Når du skal efterisolere en lysning, svarer det til at isolere en ydervæg og i den situation, er det bedst at isolere udefra, da indvendig isolering er mere vanskelig og indebærer en højere risiko for problemer med fugt og skimmel.

En isolering af en lysning udefra er som regel omfattende og indebærer oftest, at murene bliver tykkere og dermed ændrer husets udseende sig.

Det skal du tage med i dine overvejelser, men spørgsmålet kan jo også være, om du har råd til at lade være. Ikke kun i forhold til dine varmebudgetter, men også i forhold til vores miljø, der betaler en pris for ineffektiv isolering.

Ring til tømrerfirmaet Egerbyg og få en pris på isolering

Du er mere end velkommen til at kontakte tømrerfirmaet Egerbyg for råd og vejledning omkring, hvordan det er mest hensigtsmæssigt at reducere varmetabet i en lysning.

Sammen drøfter vi den løsning, der passer bedst til din bolig og vi giver altid en fornuftig pris på sådanne opgaver.