Stop kolde fødder med isolering af husets sokkel

Efterisolering af husets sokkel er med til at ruste din bolig mod fugt og varmetab.
Når husets overflader bliver varmere efter en isolering minimeres risikoen for skimmelsvamp og indeklimaet forbedres.
Derudover sparer du penge på opvarmning, reducerer udslippet af CO2 og øger værdien af din bolig – så hvad venter du egentlig på?

Hvis du fryser om tæerne og har en kold kælder

– kan din håndværker kun anbefale at isolere husets sokkel.

Vi har faste samarbejdspartnere inden for murerfaget og kan derfor også hjælpe dig med at få soklen isoleret, når vi nu er i gang med den øvrige del af facaden.

Når du får isoleret soklen samtidig med facaden, fjerner du den kuldebro, der måtte være mellem soklen og den øvrige del opad i huset. Du får altså mere ud af sin facadeisolering i det hele taget, hvis du tager soklen med.

En isoleret sokkel minimerer fugtgener

Risikoen for kondens reduceres, når facaden og soklen isoleres, da overfladerne bliver varmere og forskellen mellem kulde og varme bliver mindre. Når der ikke dannes kondens i nævneværdig grad bliver fugtgenerne mindre og dermed minimerer man også risikoen for skimmel i huset.

Der er med andre ord mange gode grunde til at få soklen med, når du forbedrer klimaskærmen på din bolig med en facadeisolering.

Dit hus bliver mere værd

Selvom det altid er forbundet med udgifter at få foretaget forbedringer, kan man med isolering og mindre varmetab tjene pengene ind efter en årrække.

Derudover giver en grundig isolering dit hus et bedre energimærke, så du kan få en højere pris ved et salg.

Udover en højere salgsværdi og en mere attraktiv bolig, betyder et velisoleret hus også, at du ikke belaster miljøet nær så meget, som hvis du skulle bruge mere energi på opvarmning.

Nyd gavn
af vores erfaring