Isolering af dit tag

Der er et betydeligt varmetab gennem et tag, hvis det ikke har en effektiv isolering.
Det kan vi som tømrer naturligvis hjælpe dig med.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvor godt er dit tag isoleret?

Hvis du er i tvivl om, hvor godt dit tag holder på varmen, så tag en snak med en tømrer, der kan give dig en vurdering af isoleringens stand samt en pris på forbedringer, der luner.

Der er virkelig mange penge at hente, hvis du har en effektiv isolering af dit tag. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at varmen søger opad, og der er derfor et betydeligt varmetab gennem et tag, hvis der ikke er en effektiv isolering.

Det kan vi som tømrer naturligvis hjælpe dig med. Vi har udført mange renoveringer og efterisoleringer af tage og kan dele vores store erfaring og viden omkring dette område med dig, der ønsker at tage kampen op mod unødvendigt varmetab. Det er godt for din pengepung og det er godt for miljøet.

En fair pris og god service fra din tømrer

Hvis du går og overvejer, om det er tid til at få sat gang i arbejdet med at isolere dit tag, kan vi kun anbefale dig at komme i gang. Jo længere tid du venter, desto flere penge bruger du på ingenting. Du kan eventuelt gå op på loftet for at måle tykkelsen af den eksisterende isolering.

Hvis den er under 250mm er det værd at overveje. På de nyeste lavenergihuse, er det ikke usædvanligt med 400mm isolering. Tjek ved samme lejlighed, om der materialet sluttet til ved f.eks. loftbjælkerne.

Med vores fornuftige pris på isolering af tag, skal du se det som en investering, der på langt sigt vil give dig en lunere hverdag, når kulden bider samt en mærkbar reduktion af udgifterne til husets opvarmning.

Hvad med isolering af fladt tag?

Er du i den situation, at du har fladt tag, kan det være lidt mere krævende selv at måle isoleringens tykkelse. Her bliver du nemlig nødt til at fjerne brædderne på udhænget eller sternbrædderne for at komme til.

Netop sådan en måling klarer tømrerfirmaet Egerbyg nemt for dig til en overkommelig pris.

Ved samme lejlighed kan vi danne os et indtryk af, hvordan tagets træværk har det og på denne baggrund give dig en pris på, hvad det vil koste at få isoleret dit tag, så det sparer dig for at fyre for gråspurvene i mange år fremover.

Isolering af dit tag? – vi giver dig en pris hurtigt

Vi ved fra vores kunder, at det de sætter pris på, når de vælger os som deres tømrer, er vores service.

Vi er nemme at få kontakt til, altid klar til et godt råd og gode til at give dig besked undervej i processen.

Så giv os et ring eller skriv en mail – vi vender hurtigt tilbage!