Vi isolerer dit køkkengulv…

– du får varmere fødder, højere komfort, et bedre indeklima og et lavere varmeforbrug.

Send os en mail med billeder af dit køkkengulv, en tegning med mål og en beskrivelse af arbejdet – vi kvitterer med en hurtig tilbagemelding på dit projekt.

Gode grunde til at isolere køkkengulvet

I mange gamle huse og lejligheder døjer man med træk og kulde ved gulvet. Det skyldes, at de fleste boliger i denne kategori ikke har isolerede gulve.
Bor du i stueplan oplever du problemet som særlig stort, da der i nogle tilfælde slet ikke er isoleret mellem ejendommens gulv og det underliggende terræn.

Særligt i disse tilfælde er det vigtigt, at du undersøger sagen og kommer i gang med at få isoleret køkkengulvet.

Hvorfor isolere dit køkkengulv?

En isolering af dit køkkengulv vil ikke kun medføre en væsentlig reduktion af udgifterne til opvarmning, men også en højere komfort og et bedre indeklima. Indeklimaet kan nemlig tage skade af de skimmelsvampe, der er risiko for at få, hvis gulvet er dårligt isoleret.
Skimmelsvampen opstår i mødet mellem den kolde luft nedefra og den varmere luft i fx køkkenet.

Derved dannes kondens, som medfører et fugtigt miljø, som er grobund for svampedannelsen.

Hvordan foregår en isolering af køkkengulvet?

I første omgang afhænger metoden af, om du har kælder under det pågældende gulv.

Har du en kælder, er det forholdsvis enkelt at isolere gulvet – i praksis isolerer man nemlig loftet i kælderen.

Dette kan også lade sig gøre i en krybekælder.

Bor du derimod i en bolig uden kælder, kan det godt lade sig gøre at isolere køkkengulvet, men det er en mere omstændelig og dyr proces.

Isolering af køkkengulv med papiruld

Det er de senere år blevet mere og mere udbredt at isolere med papiruld  et produkt, der består af cellulosefibre fra gamle aviser og blade. Fibrene har en god isoleringsevne og blandes op med lim til en masse, der sprøjtes ind i diverse hulrum og bl.a. med til at isolere køkkengulve og de husets øvrige gulve.

Det er de senere år blevet mere og mere udbredt at isolere med papiruld, som er et produkt, der består af cellulosefibre fra gamle aviser og blade. Fibrene har en god isoleringsevne og blandes op med lim til en masse, der sprøjtes ind i diverse hulrum og bl.a. med til at isolere køkkengulve og de husets øvrige gulve.

Nyd gavn
af vores erfaring